Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czasem wystarczy kilka liści i sprawa wyjaśniona. Nie trzeba od razu zachowywać się jak cz🤬ch i skakać komuś po głowie.
Ten komentujący to na 99% suchy leszcz wyglądający jak sztacheta ze starego obszczanego płotu przy którym żul spędził nie jedną gwieździstą noc . Tacy zwykle najbardziej dogadują

Leeeee myślałem, że nagle mu pod koniec wp🤬li 2 szybkie i będzie 1500piw pod tematem a tu c🤬j
Zero instynktu do walki obronny czy ucieczki to zwierzęta mają większy instynkt i ten komentarz LGBT w tle , te pokolenie to upadek Polski
C🤬ja by zrobił.
Jak widać znają się i razem spędzają wiele czasu. Nawet jeśli mniejszy zaj🤬by mu, to tamten miałby wiele okazji do odgryzienia się. Na dłuższą metę lepiej było przyjąć trzy liście, niż potem oglądać się za siebie i wyczekiwać zemsty. Rozsądek górą.
Choć ja robię dokładnie odwrotnie
Jak widać znają się i razem spędzają wiele czasu. Nawet jeśli mniejszy zaj🤬by mu, to tamten miałby wiele okazji do odgryzienia się. Na dłuższą metę lepiej było przyjąć trzy liście, niż potem oglądać się za siebie i wyczekiwać zemsty. Rozsądek górą.

smc napisał/a:
C🤬ja by zrobił.
Ładnie cię musieli tłuc i poniżać za dzieciaka
Energia was rozpiera chłopaki, może na rok do wojska byście poszli albo na dwa jak kiedyś dziadki?
[ Dodano 2024-12-11, 23:29 ]
Właśnie dlatego biali są już skończeni...
[ Dodano 2024-12-11, 23:29 ]
adrianthc napisał/a:
Czasem wystarczy kilka liści i sprawa wyjaśniona. Nie trzeba od razu zachowywać się jak cz🤬ch i skakać komuś po głowie.
Właśnie dlatego biali są już skończeni...
Dobrze że Radziu nie ściągnął okularów - koleś miałby przej🤬e.... co najmniej OIOM

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie