📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
luja27 napisał/a:
Pozdrawiam serdecznie wszystkich głosujący na gówno pis
Tu jest grupa sadoli, ludzi którzy lubią patrzeć na okrutne rzeczy jak myślisz na kogo głosują
Pralpunkt napisał/a:
Tu jest grupa sadoli, ludzi którzy lubią patrzeć na okrutne rzeczy jak myślisz na kogo głosują
Chuj mnie obchodzi na kogo głosują ich gówniane sumienie
luja27 napisał/a:
Chuj mnie obchodzi na kogo głosują ich gówniane sumienie
Najpierw ich pozdrawiasz a potem huj cie obchodzą
Jakaś choroba 2 biegunowa?
Pralpunkt napisał/a:
w wielu przypadkach to uzależnienie bo lata temu dzień w dzień koledzy z klasy przeglądali sadola i się przeniosło.
Pralpunkt napisał/a:
Najpierw ich pozdrawiasz a potem huj cie obchodzą
Jakaś choroba 2 biegunowa?
Na 2 chuje robiony
Ktoś mi wytłumaczy co materiał ma do polityki ze jeden zjeb z drugim zaczyna o niej pierdolić w komentarzach? Płacą Wam od ilości wydukanych wysrywów czy to zwykły efekt bólu dupy?
luja27 napisał/a:
Głosuję na PIS ale te swoje pozdrowionka wsadź sobie w dupę.
luja27 napisał/a:
Lepiej nić złodzieje z PO gdzie każdy krzywy kutas albo pizda jakoś dorobili się dziesiątek milionów,,, i nikt nie wie jak...
polakwrocek napisał/a:
Lepiej nić złodzieje z PO gdzie każdy krzywy kutas albo pizda jakoś dorobili się dziesiątek milionów,,, i nikt nie wie jak...
A Ty teraz tak serio? Czy oglądasz tylko gówniane wiadomości w tvp Gówno pis
luja27 napisał/a:
A Ty teraz tak serio? Czy oglądasz tylko gówniane wiadomości w tvp Gówno pis
Naprawdę to robi się już śmieszne... 3 dychy na karku mam, a pamiętam jak byłem w podstawówce i ludzie tak samo się ze sobą wykłócali. Od jebanych 20 lat nie ma żadnej innej partii, tylko albo "złodzieje z PiS", albo "złodzieje z PO". Jest demokracja, więc jest wybór. A wy wszyscy robicie sami dla siebie wybór typu stanąć w gówno psie, czy krowie, jakby nie dało się obu opcji jakoś ominąć.
Zawsze jakiś cwel niedojebany przez ojca wyjedzie z polityka... Pierdolone zakompleksione kutasy... Tylko pierdoli jak mu zle, a sam nic nie robi z tym. Albo opierdol gale tuskowi czy tam biedroniowi albo zajeb kaczora albo zacznij w sposób kreatywny działać na rzecz swoich przekonan i zejdzie z ciebie to, ze chuja mozesz i każdy ma twoje zdanie w dupie
Ps. Przepraszam za nadmiar wulgaryzmów, ale powoli mnie to maseczkowanie i zachowanie ciemnej masy meczy
Ps. Przepraszam za nadmiar wulgaryzmów, ale powoli mnie to maseczkowanie i zachowanie ciemnej masy meczy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów