Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już od dawna żaden film tutaj nie sprawił mi tyle satysfakcji
LuksonLbn napisał/a:
Kapitalnie i żadnej szkody w drugim aucie😁😁
Obawiam się, że niestety może być problem ze zbieżnością.
Kaudi dostał strzała i od razu zapomniał gdzie jest gaz i po co w ogóle jest na drodze

smc napisał/a:
Po to mam
5.7 RAM
Ale ty musisz mieć silną psychikę. Zajebiście silną.
smc napisał/a:
Po to mam
5.7 RAM
Szybciej będzie jak wymienisz czego nie masz

Gdzie nie byłeś. kogo nie r🤬ałeś, czego nie robiłeś

smc napisał/a:
Po to mam
5.7 RAM
A ja znam kogoś kto ma 5 giga RAM.
a jak szybciutko i grzeczniutko wrócił do szeregu, cichutka potulna szara myszka w kałdi. xD
turor napisał/a:
Szybciej będzie jak wymienisz czego nie masz
Gdzie nie byłeś. kogo nie r🤬ałeś, czego nie robiłeś
a) w dupie
b) kolegi
c) loda
[ Dodano 2025-01-22, 21:12 ]
Nie mam tatuaży.
[ Dodano 2025-01-22, 21:13 ]
Jadę samochodem ibytudno mi się pisze podczas jazdy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie