Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gość znalazł jakiś filmik w necie i się pod nim podpisał a w rzeczywistości rowerem do kościoła z mamą i tatą zapierdala;)
Kurde przejrzałeś mnie:/
kurwa stary, ale 50km/h i wpadasz na skrzyżowanie nie mając pierszeństwa przejazdu, nie znam miejsca ale znaki poziome jasno mówią że to ty wpadasz z podporządkowanej.
Jesteś debilem, wygrałem sprawę w sądzie. Dziad skręcał w lewo
kurwa stary, ale 50km/h i wpadasz na skrzyżowanie nie mając pierszeństwa przejazdu, nie znam miejsca ale znaki poziome jasno mówią że to ty wpadasz z podporządkowanej.
jak juz jestes takim kurwa cwaniakiem to powinieneś wiedzieć, że sygnalizacja świetlna jest wyżej w hierarchii niż znaki poziomie, ale ciebie to nie interesuje, bo patrzysz na filmikik i wcyiągasz wnioski, patrząc na twój komentarz też wyciągnę wnioski. Jesteś kretynem.
W Szczecinie jest pełno takich przejebanych skrzyżowań, kawałek dalej z jagiellońską jest to samo, auto wyjeżdża na pół drogi żeby zobaczyć czy ma wolne... Właśnie z tego powodu przesiadłem się na endurasa.
Tam jest sygnalizacja świetlna. Miał zielone to jechał.
Jesteś debilem, wygrałem sprawę w sądzie. Dziad skręcał w lewo
W sumie nie ważne czy skręcał czy jechał prosto, miałeś zielone to musi ustąpić. Swoją drogą koleś był debilem że skierował sprawę do sądu, bo wina tego typa ewidentna.
Ale i tak nie powinieneś wpadać przy prędkości 50km/h na skrzyżowanie, tzw. zasada ograniczonego zaufania. Mam nadzieje że wyciągnąłeś z tego wypadku wnioski ;p
Korwa już nie wiem komu odpisuje, nasrane jest komentarzy a to mój pierwszy post, przepraszam za tamten najazd tego komu to napisałem.
wysyp debili na sadolu ostatnio to jakaś plaga. Testy gimnazjalne się pokończyły czy co?
nie, po prostu 95% jednosladowcow uwaza sie za bogow szos i wszystko co zle dla nich powinno sie zlikwidowac.
a co to ma wspólnego z tym, że jakiś dekiel życzy człowiekowi śmierci z powodu faktu posiadania prawa jazdy kat. A?
Skoro dziad miał czerwone, to czemu wyjechał na drogę, a pan obok również próbował? Co to kurwa za jazda?!
Pan dziad, też miał zielone światło ale wykonywał manewr skrętu w lewo, tyle.
nie, po prostu 95% jednosladowcow uwaza sie za bogow szos i wszystko co zle dla nich powinno sie zlikwidowac.
Nie wiem skąd wziąłeś takie informacje, ale powiem tak, weź koło i jebnij się w czoło kolego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów