📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na Kościuszki łamiesz nóżki
jesteś motocyklistą?? no więc chuj ci w dupe, szkoda że się nie zabiłeś
Kardio_Error napisał/a:
wysyp debili na sadolu ostatnio to jakaś plaga. Testy gimnazjalne się pokończyły czy co?
nowynick napisał/a:
wysyp debili na sadolu ostatnio to jakaś plaga. Testy gimnazjalne się pokończyły czy co?
Niestety chyba tak, widać gimnazjaliści chcą być modni i fajni
Nie tędy droga dzieciaczki
Kardio_Error napisał/a:
skoro żyję, to możesz wylizać dupę
nowynick napisał/a:
Spójrz na jego ostatnie posty. Pisze jak debil, więc śmiem twierdzić, że jest debilem lub uważa się za trolla, ale obstawiam raczej to pierwsze
Gdyby nie skorzany kombinezon, kawalki wlasnej skory zbieralbys z asfaltu pewnie szpachelka.
Co to za supermociak?
Co to za supermociak?
Oj chłopie na sadolu siedzisz, oglądasz filmiki z rosji jak sie zabić na drodze i takie akcje na mieście odwalasz? - Głupi!
No chyba że specjalnie, aby filmik wstawić i iść n L4 to piwko
Rafixo napisał/a:
A nie jechałeś przypadkiem troszeczkę zbyt szybko?
może się wydaje, że jadę szybko z obliczeń wyszło 50,4 tak więc dopuszczalnie
niestety nie udało mi się uciec w lewą stronę, sprawcą okazał się stary 70letni dziad... sprawa ciągnęła się rok czasu, niedawno sąd uprawomocnił wyrok.
StunterBoy napisał/a:
Gdyby nie skorzany kombinezon, kawalki wlasnej skory zbieralbys z asfaltu pewnie szpachelka.
Co to za supermociak?
Całe moje szczęście, że ubrałem wszystko, natomiast zastanawiałem się przed wyjazdem czy nie pojechać na "krótki rękawek" bo było mega gorąco, jednak zdrowy rozsądek wygrał
Honda Fmx650, już sprzedana dawno, w ciągu 3 tygodni planuję kawasaki z750. Pozdro
zryjgruzGYGANIE napisał/a:
Oj chłopie na sadolu siedzisz, oglądasz filmiki z rosji jak sie zabić na drodze i takie akcje na mieście odwalasz? - Głupi!
Niestety miałem pecha... wnioski z tego wyciągnąłem, niedługo rozpoczynam sezon
a co do filmików z Rosji, to tak oglądam : - D
musisz kupić litra
Gość znalazł jakiś filmik w necie i się pod nim podpisał a w rzeczywistości rowerem do kościoła z mamą i tatą zapierdala;)
@Kardio_Error
ch to tobie w dupe a starej za to ze nie wyskobala cie kiedy byl na to czas albo nie miala odpowiednio sliskiego kocyka
aborcja powinna byc legalna w tym przypadku conajmniej do 18 roku zycia
ch to tobie w dupe a starej za to ze nie wyskobala cie kiedy byl na to czas albo nie miala odpowiednio sliskiego kocyka
aborcja powinna byc legalna w tym przypadku conajmniej do 18 roku zycia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów