18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
jeloo 2012-05-31, 10:45 1
No ja rozumiem, że kultura i bezpieczeństwo na takiej drodze mówi, żeby pomagać wyprzedzającym i w miarę możliwości zjechać. Ale wykorzystywanie tego w każdej sytuacji jest nienormalne. Powinno się wyprzedzać tylko jak ma się wystarczająco dużo miejsca, tak, żeby ktoś z naprzeciwka zjechał dopiero w ostateczności, jeśli nieco człowiek pomylił się z oceną czasu wyprzedzania. Wtedy jest bezpiecznie. Ale jazda na czołgistę, czyli "wszyscy na pobocze, bo ja wyprzedzam", jest już tylko debilizmem. Ale cóż, kultury jazdy u Nas brak. Z umiejętnościami też jest różnie. Natomiast jednego czego nam nie brakuje, to wiary w to, że jesteśmy mistrzami kierownicy. I potem są sytuacje, że nie upewnił sie, wyskoczył na sąsiedni pas, i strzelił ludzi niczemu nie winnych. I jak zwykle sprawca przeżywa "z licznymi otarciami" a całe auto jadące z naprzeciwka wypełnione jest trupami...
Zgłoś
klint0n 2012-05-31, 10:48
No jest kurwa się czym szczycić...
Zgłoś
A................1 2012-05-31, 11:00 1
no po prostu idiota
Zgłoś
qbeen 2012-05-31, 11:00
@strony1984 on umie jeździć? Mam nadzieję, że kiedyś się z nim spotkasz jak będziecie razem wyprzedzać środkiem drogi ale z przeciwnych kierunków. Koleś myśli, że jest kurwa królem szosy z tym, że jak na "wiejskiego rajdowca" przystało nie ma żadnych umiejętności prowadzenia samochodu tylko potrafi sprawdzić czy nadjeżdżający z przeciwka je mają (chyba, że włączenie kierunkowskazu i napierdalanie środkiem drogi jest ciężkie do zrobienia).
Jeszcze kurwa filmik sobie zmontował z angielskimi napisami, żeby więcej ludzi mogło zobaczyć jakim jest zjebanym idiotą bez wyobraźni.
Zgłoś
=CAMEL= 2012-05-31, 11:12
Prze chuj matoł. Ale ogólnie w Rumunii tak się jeździ, tyle że tam masz pewność że każdy zjedzie Ci na pobocze a tutaj ni chuja pewności takiej ni mo
Zgłoś
Orissa 2012-05-31, 11:19
Niektórym we łbach się pierdoli od GTA i Saints Row
Zgłoś
G................2 2012-05-31, 11:37
dojebią go na ulicy
Zgłoś
makabrax 2012-05-31, 11:38
taziu napisał/a:

Oczywiście, że nie liczy się tego tak prosto bo trzeba jeszcze uwzględnić masę pojazdów. Mimo wszystko masy i prędkości pojazdów kumulują się i z wypadków czołówek przy prędkościach ~stówki samochody poznaje się najczęściej po kołpakach/felgach leżących kilkanaście metrów dalej.

nic nie trzeba liczyć na masach, nie ma żadnej kumulującej się prędkości, gdy jedziesz 100kmh, walisz w auto na czołowe które też leci 100kmh, to efekt jest taki sam gdybyś walił w mur przy 100kmh

moto.pl/MotoPL/1,88571,7854475,Czy_2x80____160__Kolejny_mit_obalony___Wideo.html
Zgłoś
master of disaster 2012-05-31, 11:46
Mam nadzieje, że nie długo spotkamy się na hardzie.
Zgłoś
Shock 2012-05-31, 12:06
cos szybko popierdala jak na te 2-2.5k obrotow. czym jedzie ?
Zgłoś
h................e 2012-05-31, 12:08
Jak tacy się rozpierdolą to mi ich nawet nie jest żal.Głupi? to do piachu i chuj.
Zgłoś
d................1 2012-05-31, 12:12
BMW i wszystko jasne
Zgłoś
Diesel9.1 2012-05-31, 12:30
w Polsce na takie akcje ogólne jest przyzwolenie... wystarczy by jeden tir nie zjeżdżał, nie ustępował... ale nie kierowca sobie myśli ustąpię mu i tak się prędzej zabije... TYLKO CZEMU NIE TERAZ JAK JEST MOŻLIWOŚĆ...
Zgłoś
lith 2012-05-31, 12:31
Nie rozumiem filmiku. Jeden pojeb, chyba z kamerą w ryju filmuje swoje wyprzedzanie jakby to kurwa jakiś lans był, reszta się burzy jakby nie wiem co robił. No wiadomo, że gość przegina tam, ale też nie ma co sie podniecać. Niestety u nas dla ludzi robi się z czasem coraz większy dyshonor zjechać trochę na równiutkie pobocze i ułatwić komuś wyprzedzanie. Ja sam na pobocze jak mam warunki to staram się zjeżdżać (jak nie mam to chuj, niech spierdala- nie jemu oceniać i wymuszać takie zachowanie na mnie) jak sam chcę wyprzedzać to swoim zachowaniem pokazuję, że mam taki zamiar i czekam na reakcję z naprzeciwka, jak zjeżdżają to oczywiście korzystam. Ogólnie zwyczaj uważam za bardzo pożyteczny na chujowych jednojezdniowych zajebiście zatłoczonych polskich drogach, gdzie miejscami po kilkanaście czy kilkadziesiąt km nie ma okazji do wyprzedzenia. Niestety tego typu zachowania powoli u nas zanikają- tak samo jak inne przejawy życzliwości i kultury na drodze (typu ostrzeżenie przed suszarką, czy mrugnięcie przez kogoś z przodu, ze jest miejsce, żeby go wyprzedzić). Na Ukrainie dalej zajebiście to działa, bo tam praktycznie każdy zjeżdża i można bez problemu się wyprzedzać, często nawet nie wyjeżdżając na drugą połowę jezdni. U nas mentalność na drodze zmienia się powoli na 'zachodnią' i za 20 lat pewnie 90% będzie jeździła 45/50 przez wioski zabite dechami i będzie to dla większości naturalne. Chujowa perspektywa xD
Zgłoś
Adder 2012-05-31, 12:58 1
Na prawdę zdziwiły mnie komentarze. Obejrzałem film i bluzgałem na człowieka, a w komentach spodziewałem się debili pochwalających jego styl, a tu znalazł się tylko jeden taki trol. Widzę jeszcze szanse dla narodu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem