📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Droga nr92 od granicy. Widać, że filmik powstał jakiś czas temu jak jeszcze A2 nie było i cały ruch walił "starą dwójką".
No i sumie się kolesiowi nieźle trafiło z przejazdem, akurat na tym odcinku nie trudno o suszarkę, fotoradar czy nieoznakowane mondeo:)
No i sumie się kolesiowi nieźle trafiło z przejazdem, akurat na tym odcinku nie trudno o suszarkę, fotoradar czy nieoznakowane mondeo:)
A później jak kupuje się bmw to trzeba płacić droższe ubezpieczenie , bo takie skurwysyny rozbijają się takimi autami .
Kurwa ich była mać gdzie do kurwy nędzy jest policja , powinni mu gumą przez durny łeb wpierdolić .
Ostatnio w gazecie pisali o taki co kurwa z dziewczyną bmw jechał i chciał popis kurwa zrobić , wyprzedzał na trzeciego jak zajebał w auto z naprzeciwka to zabił rodziców dwojga dzieci , które cudem uszły z życiem siedząc na tylnej kanapie .
Śmierć bezmyślnym skurwysynom
Kurwa ich była mać gdzie do kurwy nędzy jest policja , powinni mu gumą przez durny łeb wpierdolić .
Ostatnio w gazecie pisali o taki co kurwa z dziewczyną bmw jechał i chciał popis kurwa zrobić , wyprzedzał na trzeciego jak zajebał w auto z naprzeciwka to zabił rodziców dwojga dzieci , które cudem uszły z życiem siedząc na tylnej kanapie .
Śmierć bezmyślnym skurwysynom
spokojnie... o ile osobówki się odsuwają... to trafi kiedyś na ciężarówkę z naprzeciwka i skończą sie żarty
4:35 czemu dalej nie jechal cwaniaczek pierdolony? tira zobaczyl to sie schowal odrazu
Dla mnie niestety również brakiem wyobraźni są policjanci w transporterze - owszem schowali się ale powinni dać po heblach, zawrócić i porozmawiać z jegomościem w suce jak za komuny.
Takich debili nigdy nie jest mi szkoda.
Takich debili nigdy nie jest mi szkoda.
Nie widzę w tym filmiku nic ponadprzeciętnego. Niektóre akcje były trochę ryzykowne, ale ogólnie ładna, czysta, szybka jazda. Nie podjąłbym ryzyka w 3 może 4 sytuacjach, cała reszta, dzięki kulturze kierowców w normie.
Zupełnie inaczej moja opinia się ma w stosunku do kolesia, który w czechach bodajże zapierdalał 330d i wyprzedzał z prawej, poboczem, slalomem, na milimetry - to jest debil.
Jest pewien próg ryzyka, którego się nie powinno za kółkiem podejmować. Ów próg zależy przede wszystkim od umiejętności kierowcy i wyczucia auta.
A Ci wspaniali hejterzy, którzy na codzień korzystają z autobusów, ewentualnie z fotelika dla dzieci czy mają po 20 lat i zarazem za kółkiem spędzając z lat 15, mogliby się nie wypowiadać...
Zupełnie inaczej moja opinia się ma w stosunku do kolesia, który w czechach bodajże zapierdalał 330d i wyprzedzał z prawej, poboczem, slalomem, na milimetry - to jest debil.
Jest pewien próg ryzyka, którego się nie powinno za kółkiem podejmować. Ów próg zależy przede wszystkim od umiejętności kierowcy i wyczucia auta.
A Ci wspaniali hejterzy, którzy na codzień korzystają z autobusów, ewentualnie z fotelika dla dzieci czy mają po 20 lat i zarazem za kółkiem spędzając z lat 15, mogliby się nie wypowiadać...
mcmt napisał/a:
A Ci wspaniali hejterzy, którzy na codzień korzystają z autobusów, ewentualnie z fotelika dla dzieci, mogliby się nie wypowiadać...
ra wylądowałem w rowie przez takiego barana jak ty który myśli że mu wszystko wolno. Jechał sobie merckiem sprinterem i chyba miał radochę jak wszyscy mu zjeżdżali osobówkami. Jak bym jechał tirem to by było jednego kretyna mniej
Jeśli przez kolesia, który jechał jak na załączonym przez autora filmiku, wjechałeś do rowu, to znaczy, że sam jesteś kretynem i powinieneś Lką jeszcze pojeździć...
Tutaj przykład debila takiego, że aż ciarki mnie po plecach przechodzą jak to oglądam sadistic.pl/need-for-speed-w-warszawie-vt79166.htm
Tutaj przykład debila takiego, że aż ciarki mnie po plecach przechodzą jak to oglądam sadistic.pl/need-for-speed-w-warszawie-vt79166.htm
Spinacie się nie wiadomo o co. Chłopak spokojnie jedzie, ze stałą szybkością, każdy manewr sygnalizuje i wykonuje go w przewidywalny sposób.
Mcmt dał świetny przykład co to znaczy zapierdalać.
Mcmt dał świetny przykład co to znaczy zapierdalać.
Wg mnie każdy kto tak się podnieca tym wyprzedzaniem z pierwszego postu nigdy nie jechał niczym co ma ponizej 20sek do setki. Gość sobie normalnie jedzie, normalnie wyprzedza. Przypadek jakich miliony na drogach. Sam tak robię, sam również przepuszczam. Stopień ryzyka zależy od matołów narzekających na takie praktyki, w mieście spotykam tysiące bardziej niebezpiecznych sytuacji.
to z pewnością nie jest Polska, u nas nie ma tyle km drogi bez dziur i z prostym asfaltem
BongMan napisał/a:
Jak taki tępy chuj bez wyobraźni się zabije, to mała strata. Gorzej jak zabierze ze sobą niewinnych ludzi. Na przykład rodzinę jadącą sobie na wczasy. Bo się chujowi tak spieszyło...
Miałem tak parę razy, że musiałem ostro hamować żeby taki cwaniak nie wjechał mi na czołowe. Raz musiałem spierdalać na pobocze.
dobra teraz uwaga mistrzowie kierownicy. to co pierdolicie sprawdza sie tylko w miejscach gdzie są linie ciagłe. jazda na trzeciego jest normalna sprawa na drogach tranzytowych i krajowych pokazanych na tym filmiku. i nie spinac sie tak bo dziala to juz odkad pamietam.
pakicito napisał/a:
ja to myślę, że on tak jechał, bo mu się kupe chciało
a ja to myśle, że mógłby ci ktoś w końcu nasrać do buzi i na twarz, żebyś już nic głupiego nie mówił/pisał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów