📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kto tej glupiej cipie pozwolil wyjsc w ogole z kuchni?
czasem jak patrze na to wszystko, i takie akcje to czekam az w koncu pierdolnie kometa albo wybuchnie jakis wulkan i zakonczy to wszystko
i kurwa sapie jakby przebiegla koperte 3 razy na wuefie
czasem jak patrze na to wszystko, i takie akcje to czekam az w koncu pierdolnie kometa albo wybuchnie jakis wulkan i zakonczy to wszystko
i kurwa sapie jakby przebiegla koperte 3 razy na wuefie
W stanach można z lewej i z prawej.
Auto cipa bo nie zna przepisów. On jechał po pasie dojazdowym do autostrady. To kierowca trucka dal dupy ze wjechał na jego pas
A tirowiec chuj oczywiście musiał udowodnić swoją wyższośc.
Myślałem, że tylko polscy kierowcy ciężarówek to to prostaki, jak widać, są też za oceanem.
Myślałem, że tylko polscy kierowcy ciężarówek to to prostaki, jak widać, są też za oceanem.
Ja tam widzę chujowe oznakowanie. Osobówka jedzie po pasie dojazdowym, jednak nie ma żadnego znaku że z tego pasa należy zjechać na lewy, brak linii przerywanej, ani żadnego znaku. Dwa pasy łączą się w jeden, jednak jak widzimy na filmie nie wszyscy sobie radzą w takiej sytuacji.
Presty napisał/a:
A tirowiec ch*j oczywiście musiał udowodnić swoją wyższośc.
Jaką kurwa wyższość? To ta durna cipa włącza się do ruchu, a on jej nawet nie widział!!! Ani do przodu, ani do tyłu za wczasu i zdziwiona kurwa.
de_sade napisał/a:
Wyprzedzać należy z lewej strony. Niektórzy bardzo o to dbają...
albo dajesz całość przepisu, albo nie wprowadzaj ludzi w błąd. przez takie durne uproszczenia potem ludzie nie znają przepisów. rozumiem że z dziada pradziada takie złote rady były przekazywane, ale kodeks też warto przeczytać chociaż raz. tak samo jak się przyjęło debilny skrót, że "pieszy ma pierwszeństwo", a potem zdziwienie że w jednym przypadku ma, a w innym nie ma.
de_sade napisał/a:
Wyprzedzać należy z lewej strony. Niektórzy bardzo o to dbają...
Nie masz prawka co? A jak prawko masz to wiedzy zdecydowanie brak.
Jak już chciała być szybsza od tira, to mogła dalej cisnąć poboczem, aż byłaby pewna, że wyprzedziła. A ta spanikowala i skończyła, jak skończyła.
Jej miejsce powinno być na cmentarzu. Kurwa jedna z drugą mogła zabić kila rodzin z dziećmi.
camson napisał/a:
Nie masz prawka co? A jak prawko masz to wiedzy zdecydowanie brak.
A gdzie ja napisałem, że to ja tak uważam, a nie kierowca ciężarówki, któremu bardzo nie spodobało się to, co robi ta babka??? Czytać trzeba ze zrozumieniem, a jeżeli to wiesz, to widzę, że inteligencji brak.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów