Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wystrzał ognia
tottenham19907 • 2025-04-09, 18:05
Powinna być przyzwyczajona do wystrzałów.

00:00
00:08
Zgłoś
Cezzar 2025-04-09, 18:11 7
Hot laska
Zgłoś
Riikko 2025-04-09, 18:16 25
zero krzykow, pelna kontrola, spokoj i logiczne myslenie podczas naglej i nieprzewidywalnej sytuacji. jak dla mnie spoko dupa.
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-04-09, 18:36 5
Riikko napisał/a:

zero krzykow, pelna kontrola, spokoj i logiczne myslenie podczas naglej i nieprzewidywalnej sytuacji. jak dla mnie spoko dupa.

Za to facet totalny zjeb. Znak naszych, dziwnych czasów...
Zgłoś
Riikko 2025-04-09, 18:41
kaziuzlasu napisał/a:

Za to facet totalny zjeb. Znak naszych, dziwnych czasów...

troche poleciales... gosciu zrobil blad i tyle (edit: na szczescie nic sie nie stalo). intepretowanie wszedzie ideologii i polityki moze byc niebezpieczne dla zrowego myslenia.
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-04-09, 18:58 6
Riikko napisał/a:

troche poleciales... gosciu zrobil blad i tyle (edit: na szczescie nic sie nie stalo). intepretowanie wszedzie ideologii i polityki moze byc niebezpieczne dla zrowego myslenia.

Teraz to ty pojechałeś. Błąd, to on może zrobić pisząc sms do mamusi a nie zabawiając się ogniem przy barze, gdzie stoją ludzie. Debil z intelektem pięciolatka. Znakiem naszych czasów jest, że świat jest pełen takich debili bez wyobraźni. Bez dopatrywania się tu jakichś ideologii czy polityki.
Zgłoś
Riikko 2025-04-09, 19:27 1
kaziuzlasu napisał/a:

Teraz to ty pojechałeś. Błąd, to on może zrobić pisząc sms do mamusi a nie zabawiając się ogniem przy barze, gdzie stoją ludzie. Debil z intelektem pięciolatka. Znakiem naszych czasów jest, że świat jest pełen takich debili bez wyobraźni. Bez dopatrywania się tu jakichś ideologii czy polityki.

rutyna zmyla... jest roznica miedzy robieniem bledu, a debilizmem.
Zgłoś
Edys45 2025-04-09, 20:07
kaziuzlasu napisał/a:

Racja myślę że On szuka już nowej pracy tylko ciekawe co ma wpisane na świadectwie pracy ?
Zgłoś
Redfalkon 2025-04-09, 20:19
Niebezpieczna kobieta
Zgłoś
kuba1986 2025-04-09, 20:59
Riikko napisał/a:

Tylko czy to nie jest trans...
Zgłoś
ARTOLD 2025-04-09, 21:56 1
Riikko napisał/a:

Dokładnie o tym samym pomyślałem, pozdro gościu
Zgłoś
Nyggus_Maximus 2025-04-09, 22:24
Goraca dziewczyna
Zgłoś
mesje_labul 2025-04-10, 11:04
@Riikko: skąd wiesz że nie krzyczy, przecież tu dźwięk się nie nagrał
Zgłoś