18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Youtube fight z muslimami
B................r • 2013-06-01, 21:15

Siemanko, jest to jakby kontynuacja jednego z komentarzy który pojawił się pod temat z ciapatymi.

Prosta sprawa - trzeba coś zrobić, to robimy i mamy piekny dowód tutaj

/watch?v=5FcOroLmB64
(do yt link)

PRZY OKAZJI polecam zwrócić uwagę na to jak świetni ludzie żyją w naszym kraju i jak świetnym humorem dysponują hehe.

All muslims, do you know this date 12 September 1683? We will do it again, trust me
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
job_twaju_mać 2013-06-01, 23:55
Może nazwiska zakreśl?
Zgłoś
Damian198025 2013-06-02, 0:00 1
loaloa kiedyś w w Twoim ulubionym tvn zobaczysz
Zgłoś
yogi 2013-06-02, 0:03
Cytat:

Banananator

Masz zainstalowanego winampa, windows media player'a, mozille, chrome'a, korzystasz z painta...
... i na dodatek wrzucasz screena w rozdzielczości 1024x768.

Ciekawe co kryje się pod rozwinięciem QL >>
Zgłoś
bartekwop 2013-06-02, 0:06
ale beka z was jeszcze większa niż z tych półinteligentnych murzynków =D
wojownicy z internetu xD
Zgłoś
NieWiemZeWiem 2013-06-02, 0:09 10
Bardzo fajnie Ej ludzie kiedys widzialem ze muzlumanie na facebooku biora naprzyklad polske i na niej daja napisy po arabsku, polksiezyce i inne pierdoły. No to ja mam pomymsl niech kazdy zacznie wszedzie pisac i zakladac fanpages na przyklad "chrzescijanstwo dla Arabi saudysjkiej" albo "liga chrzescijan w Iraku" itd itd. Jak oni nam to mi im tez zobaczymy kto tutaj jest taki tolerancyjny. Niech jakis grafik zrobi...nie wiem wytnie ich kraj zeby byly tylko takie granice no i na nim krzyze,JPII, Jezus itp co swiete....ooo i taki wyjebany rozaniec ktory bedzie otaczał cały kraj...Prosze...dajmy im wiare to takie smutne....
Zgłoś
Peter-Norivotset 2013-06-02, 0:11
A moj koment usuneli a powinien byc wlasnie na tym screnie
Zgłoś
NieWiemZeWiem 2013-06-02, 0:13
aha ludzie filmik jest na koncie jakiegos człowieka ktory nooo...nie wiem nie jest jakis swiatowy i duzo osob go nie oglada. Moze CNN na swoim koncie ma ten filmik? Wtedy te komenty to by poszly w swiat! tylko ze kurwa zaraz zacznie sie polowanie na internautów wiec korzystajcie z TORA
Zgłoś
job_twaju_mać 2013-06-02, 0:13 8
Loaloa napisał/a:

Jaaaaaa, ale jesteście faaaaaajni, ale im dogadaliście, cóż za odwaga, cóż za wspaniały przykład bezkompromisowej postawy patriotycznej. Z takimi wojownikami stojącymi na straży porządku mogę spać spokojnie.

@Damian
Muzułmanie spotykają się przy ulicy Jana Sobieskiego 10 (trochę ironiczny adres zważywszy na to jaki wpierdol od wojsk tego pana dostali). Teraz znasz już adres, napisz mi, tylko poważnie co z tą wiedzą zamierzasz zrobić?

Jak mnie wkurwiają tacy jebani ignoranci. Nie wiem czy wiesz, ale nie każdy ma na codzień kontakt z tymi brudasami, więc jedynie co mogą zrobić, to właśnie to. Nawet taka żałosna forma jest dobra, bo napewno znajdzie się paru, którzy będą to czytać i wezmą to do siebie, że nie będą tu mile widziani.
Zgłoś
sadol125 2013-06-02, 0:37 2
Jak przeczytałem "Siemanko" to od razu sobie dopowiedziałem "witam was w mojej kuchni"
Zgłoś
nemiroff 2013-06-02, 0:39 1
@up, skrzynka dla Ciebie.
od czegoś zacząć trzeba. ale podejrzewam, że prędzej sami się nawzajem wykończymy pierdoląc na lewo i prawo w takim stylu, jaki widzę w komentarzach, zamiast dać tym kurwom popalić.... opamiętajcie się..

@Będę_go_zjadł
Zgłoś
krychu2007 2013-06-02, 1:31
Ziomek opowiada jakby polska była nowym rajem dla tekstylnogłowych.
Zgłoś
B................r 2013-06-02, 10:57
w sumie to też jest sposób, u nas jest taki lipa socjal, że jak przyjada to umrą wszyscy.

Czyli plan, zachęcić ich i niech zdychają xD
Zgłoś
smyndryl 2013-06-02, 11:39
Banananator napisał/a:

PRZY OKAZJI polecam zwrócić uwagę na to jak świetni ludzie żyją w naszym kraju i jak świetnym humorem dysponują hehe.

All muslims, do you know this date 12 September 1683? We will do it again, trust me

Rzeczywiście, humor najwyższych lotów.
Zgłoś
B................r 2013-06-02, 11:52
rozumiem że jesteś debilem, nie znasz historii i tego nie łapiesZ:)
Zgłoś
krzysztof6666 2013-06-02, 12:05
Muzułmańskie Centrum w Krakowie powstało w roku 2011 z inicjatywy społeczności muzułmańskiej mieszkającej w Krakowie. Nasz adres to: ul. Sobieskiego 10 w Krakowie , chciałbym zdjęcia z tego miejsca zobaczyć na hardzie ...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem