18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (14) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Youtube fight z muslimami
B................r • 2013-06-01, 21:15

Siemanko, jest to jakby kontynuacja jednego z komentarzy który pojawił się pod temat z ciapatymi.

Prosta sprawa - trzeba coś zrobić, to robimy i mamy piekny dowód tutaj

/watch?v=5FcOroLmB64
(do yt link)

PRZY OKAZJI polecam zwrócić uwagę na to jak świetni ludzie żyją w naszym kraju i jak świetnym humorem dysponują hehe.

All muslims, do you know this date 12 September 1683? We will do it again, trust me
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
G................y 2013-06-01, 21:18 17
to, że jebnę tam komenta sprawi, że nagle umrze 5ciu ciapatych? Opamiętaj się człowieku.
Zgłoś
B................r 2013-06-01, 21:23 16
popłacz się:*

nawet jesli to nic nie da, to ktoś może się chociaż pośmiać, jak ja. a że cie dupsko boli nie moja wina
Zgłoś
____ 2013-06-01, 21:34 1
zgodnie z obecnymi trendami + zamieszaniu w Białymstoku = za takie komenty mogą spodziewać się zarzutów z kk (nawoływanie do waśni na tle religijnym), później głupiego wyroku w zawiasach.
Zgłoś
donplicco 2013-06-01, 21:41 6
@up z tymi jebanymi, faszystowskimi prawami trzeba walczyć, a nie się ich bać. Jak za starych czasów w PRLu.
Zgłoś
B................r 2013-06-01, 21:41
wiesz, takich ostrych typu - zabijemy was, nie popieram, ale bekowych, jak z tych świniami w sejmie, jak najbardziej xD
Zgłoś
KMD 2013-06-01, 21:48
pewnie dużo zmienimy dodając komentarze do rocznego filmiku z 20k wyświetleń ^^
pozdro
Zgłoś
vang 2013-06-01, 22:03
Co za banda debili, niech przyciągają dalej uwagę terrorystów na swoje podwórko...
Zgłoś
R................s 2013-06-01, 22:18
super.. teraz to już cały świat będzie wiedzieć, że większość w Polsce to polaczki wieśniaczki, dresy i skinheadzi.
Zgłoś
B................r 2013-06-01, 22:23 94
@up

i nikt nie przyjedzie

mission complete.
Zgłoś
Yattaman 2013-06-01, 22:33 11
Muslims! We will show you where cancers are spending their winter time without garden!
Zgłoś
a................i 2013-06-01, 23:33
wstydu nie robcie
Zgłoś
Damian198025 2013-06-01, 23:41 2
cmwk.wordpress.com/ jak bym się dowiedział gdzie się spotykają?

Ktoś z Krakowa chętny?
Zgłoś
ElfickiWojownik 2013-06-01, 23:45 4
Piwko za pasek adresu
Zgłoś
L................a 2013-06-01, 23:47 1
Jaaaaaa, ale jesteście faaaaaajni, ale im dogadaliście, cóż za odwaga, cóż za wspaniały przykład bezkompromisowej postawy patriotycznej. Z takimi wojownikami stojącymi na straży porządku mogę spać spokojnie.

@Damian
Muzułmanie spotykają się przy ulicy Jana Sobieskiego 10 (trochę ironiczny adres zważywszy na to jaki wpierdol od wojsk tego pana dostali). Teraz znasz już adres, napisz mi, tylko poważnie co z tą wiedzą zamierzasz zrobić?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem