📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:53

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hamulce na bazie... Hehe <herbatka>
Szedłbym raczej w maskę białego grata. Ciężarówka była mega ryzykiem
JanJankowski napisał/a:
Szedłbym raczej w maskę białego grata. Ciężarówka była mega ryzykiem
dodajmy że ryzykiem które się opłacało! Piękny lot!
Fajnie przykurwił ale koło wzięło na siebie duzo z impetu. MIał farta.
Ten jak biegnie po ciotowemu xD
Jeszcze debil jechał bez butów wieć ciężko ocenic czy zginął czy nie

ja jebie, mieć tyle możliwości i wybrać najgorszą...to trzeba mieć talent
drze się tak bo wygląda że złamał rękę którą przyjebał o asfalt, może teraz zmądrzeje że nie zapieprza się tak na rowerze
Z takiej górki bez hamulców mi go nie żal. Ja nawet o tym pamiętałem jak miałem 5 lat
Zajebałbym tego chuja z pickupa za takie parkowanie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów