Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:44
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JoSeed 2025-01-21, 17:52 3
Jak dzieci...😏
Zgłoś
Lobo24 2025-01-21, 18:01 22
Co no go k🤬a Bondem pryskał?
Zgłoś
F................n 2025-01-21, 18:09 11
Teraz ten z góry powinien zejść na dół i wcisnąć mu między drzwi a futrynę dookoła kotwę chemiczną dwu składnikowa w odwecie i na klamce powiesić grzałkę do gotowania w słoiku wody. oraz wykręcić bezpieczniki a do wizjera kabel od tasera

Zgłoś
Andrzejas 2025-01-21, 18:18 7
Jakie to zabawne, kiedy ludziom się wydaje, że ich cisza jest ważniejsza od czyjejś ciszy.
W nocy też się żyje, pracuje, robi pranie, słucha muzyki i co tam jeszcze innego, a jak się taki tryb życia na nocki prowadzi, to śpi się w dzień.
I czy słyszeliście kiedyś o tym, żeby typ, co nockę za dnia odsypia, dzwonił na pały, bo ktoś o 14:00 muzykę sobie puścił?
Z końcem PRLu skończyła się cisza nocna i teraz jest jedynie zakłócanie porządku. Jeśli hałas mieści się w ustawowej normie, to o każdej porze można sobie hałasować.
Jak ktoś ma problemy z życiem w dużym mieście czy bloku, to przecież nikt mu nie broni się wyprowadzić do chatki w lesie czy jakiejś Patagonii.
Krótkowzroczność i egoizm. Chciał typ sąsiadowi zaszkodzić dzwoniąc na pały, to mu się udało. W zamian ma rozp🤬olone drzwi, a wystarczyło zatkać sobie uszy stoperami. 1,80 PLN za parę to chyba nie jest dużo.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-01-21, 18:41 3
K🤬a niby Rosja a klatka schodowa jak w gdańskim bloku.
Zgłoś
Hexe78 2025-01-21, 18:49 152
Andrzejas napisał/a:

Jakie to zabawne, kiedy ludziom się wydaje, że ich cisza jest ważniejsza od czyjejś ciszy.
W nocy też się żyje, pracuje, robi pranie, słucha muzyki i co tam jeszcze innego, a jak się taki tryb życia na nocki prowadzi, to śpi się w dzień.
I czy słyszeliście kiedyś o tym, żeby typ, co nockę za dnia odsypia, dzwonił na pały, bo ktoś o 14:00 muzykę sobie puścił?
Z końcem PRLu skończyła się cisza nocna i teraz jest jedynie zakłócanie porządku. Jeśli hałas mieści się w ustawowej normie, to o każdej porze można sobie hałasować.
Jak ktoś ma problemy z życiem w dużym mieście czy bloku, to przecież nikt mu nie broni się wyprowadzić do chatki w lesie czy jakiejś Patagonii.
Krótkowzroczność i egoizm. Chciał typ sąsiadowi zaszkodzić dzwoniąc na pały, to mu się udało. W zamian ma rozp🤬olone drzwi, a wystarczyło zatkać sobie uszy stoperami. 1,80 PLN za parę to chyba nie jest dużo.

co ty p🤬lisz ??? od 22 do 6 rano ma być cicho i wyj🤬e w te twoje wypociny...
Zgłoś
JoSeed 2025-01-21, 18:55 3
Hexe78 napisał/a:

No, no...
Trzeba się liczyć z sąsiadami... 😎

Zgłoś
nowynick 2025-01-21, 19:06 52
Andrzejas napisał/a:

C🤬j z dziećmi, emerytami czy ludźmi pracy. Andrzej musi słuchać polskich rapsów o 3 w nocy, a na słuchawki rodzice nie dali...
Zgłoś
arcan86 2025-01-21, 19:15 2
Od 22 do 6 cisza nocna jest w teorii. C🤬ja wam zrobią. Ewentualnie przyjadą spiszą i pojadą. Ciężki temat z udowodnieniem winy.
Zgłoś
Andrzejas 2025-01-21, 19:22 2
Hexe78 napisał/a:

Ta! Bo ty tak mówisz? Wolne żarty.

nowynick napisał/a:

C🤬j z dziećmi, emerytami czy ludźmi pracy. Andrzej musi słuchać polskich rapsów o 3 w nocy, a na słuchawki rodzice nie dali...

Czytaj ze zrozumieniem, jak już do mnie zaczynasz się sapać. W nocy też ludzie pracują. Napisałem to wyraźnie. Dzieci śpią też w dzień. Wszyscy mają na palcach wtedy chodzić? Starego mam 75+. O 4:40 się budzi i myje gary. Jest za młody, czy za stary na to, co piszesz?

arcan86 napisał/a:

Od 22 do 6 cisza nocna jest w teorii. C🤬ja wam zrobią. Ewentualnie przyjadą spiszą i pojadą. Ciężki temat z udowodnieniem winy.

Teoretycznie. Dobrze, że to zauważyłeś. W praktyce, to nie ma ciszy nocnej od ponad 30 lat.
Zgłoś
_I_ 2025-01-21, 19:24 6
arcan86 napisał/a:

Ale za zakłócenie spokoju czy nocnego spoczynku mandat można wyłapać
Zgłoś
Adiczek 2025-01-21, 19:34
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

K🤬a niby Rosja a klatka schodowa jak w gdańskim bloku.

Czym się różni gdański blok z PRL od ruskiego z tego samego okresu?
Zgłoś
pipa-z-bułą 2025-01-21, 19:36 1
Breslau UA?
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-01-21, 19:37
Adiczek napisał/a:

Czym się różni gdański blok z PRL od ruskiego z tego samego okresu?

Myślałem że są w gorszym stanie, ale jednak się myliłem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem