18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wudun 2013-02-17, 13:28 2
Krystiankupis napisał/a:

Gdzie w Łodzi takie drogi? na Retkini chyba tylko ( tak wiem, odpowiadam sam sobie), ale muszę się przyczepić do dróg bo ile to ja się nie nawkurwiam jadąc ulicą Tuwima, kilińskiego, Legionów, Piłsudskiego, Jaracza, Północną, Zarzewską czy Tramwajową ja się kurwa pytam czy my żyjemy w cywilizowanym Państwie? Dlaczego nie możemy mieć normalnych dróg? Kurwa kto mi odda za zawieszenie? W sumie to taniej postawić znak, że są nierówności niż naprawiać drogę i Ci co się tym zajmują śpią spokojnie. Sorry za odbicie od tematu, ale no kurwa tak mnie wzięło i już.

Do czasu aż w łodzi będą rządzić ludzie powiązani z warszawą(PiS,PO,PSL,SLD itp) u nas będzie coraz większe gówno. Jesteśmy za blisko stolicy która nas blokuje. Zaraz będziemy największym węzłem komunikacyjnym i pierwszym wielkim miastem z kompletną obwodnicą autostradową. Wystarczy jeden mądry człowiek i warszawa przed nami klęka w ciągu jednej kadencji.

Swoją drogą coraz więcej firm się do nas przenosi ale ze względu na umowy długoterminowe chwilę to potrwa.
Zgłoś
badwojtek 2013-02-17, 13:32
No fakt sa strzalki bo to rondo i juz raczej sobie nie skrece pod prad. Ale za to ktos majac zielona strzalke wyjedzie z prawej i nie bedzie czekal. Pomijajac juz zmiany pasow na srodku skrzyzowania co chyba nie jest najlepszym pomyslem
Zgłoś
M................e 2013-02-17, 13:53 1
Wiem, wygląda to na czepianie się o szczegóły, ale na tym skrzyżowaniu dozwolona jest zmiana pasów z lewego na prawy. Wnioskuję po jeździe pierwszego samochodu z początku filmu, wyprzedzającego Cię po prawej stronie, że na tym skrzyżowaniu prawy skrajny pas służy do jazdy na wprost.
Kwestii "strzałki warunkowej" nie będę poruszać.
Nie ma wątpliwości, że typ jest winny kolizji. Jednak uważam też, że Ty i podobni Tobie kierowcy są zmorą polskich dróg.
Zgłoś
badwojtek 2013-02-17, 14:52
A ja tak nie uważam bo jak mam tira po prawo to lece na lewy pas żeby ruszyć ze świateł troche szybciej. I tyle w tym temacie.
Zgłoś
B................z 2013-02-17, 17:46 2
pszeszłem cały nfs carbon bo se kupiłem kiedys i tak jezdzilem po miescie miedzy samochodami to łatwe jest a ten walnoł w typa ale padaka
Zgłoś
V................t 2013-02-17, 17:47 10
@up

Z jakiego wypizdówia pochodzisz?
Zgłoś
oozyxak0o 2013-02-17, 17:48 1
nfs ssie. To pewnie nałogowiec GTA!
Zgłoś
patrykbas 2013-02-17, 18:00
@MaximKatowice

Coś Ci się zdrowo popierdoliło skoro twierdzisz, że to jest częściowo jego wina. Typek dobrze jedzie i się odpierdol od niego.

@do autora
Z jakiej aplikacji korzystasz?
Zgłoś
IIvvYY 2013-02-17, 18:04
Kierowca który dostał w bok samochodu pewnie się zesrał ze strachu...
Zgłoś
Plastikowy__Pan__Jezus 2013-02-17, 18:11
też byłem przekonany, że to gdzieś na retkinii, a tu widzew
Zgłoś
Mockba 2013-02-17, 18:17 3
I to jest wlasnie rzeczywistosc polskich matolow. Ja rozumiem, sam lubie badz musze pozapierdalac, ale i to w granicach rozsadku. Niech kazdy tuman wbije sobie, ze w Poznaniu jest taki fajny tor i tam mozna sie wyszalec. To jest pierwsza sprawa. Druga to taka, jestem na swiezo po podrozy rodzima siodemka, warszawa - krakow, podkreslam jest okres ferii. No taki chuj jak na tej trasie juz dawno mnie nie trafil. Co prawda zadnego wypadku nie widzialem, ale takie manewry jak ten wyzej to normalka. Wyprzedzanie na trzeciego, czwartego, piatego, pod prod, na skos, na kutasie, na recznym, zajezdzanie, zreszta kazdy kto nie jest na poziomie brata jednego z uzytkownikow, ktory wrzucil dzwona w wykonaniu wlasnie owego brata wie o czym mowie. Od teraz w kazda dluga trase bede wieszal kamere i nagrywal ten jebany cyrk, a jak mnie dziewczyna wkurwi to bede co lepsze nagrywki wysylal odpowiednim sluzbom.

Na koniec powiem tak, CHUJ W DUPE BEZMÓZGIM BARANOM
Zgłoś
w................l 2013-02-17, 19:00
widać wyraźnie jak esp go wyprostowało, bez elektroniki ten niedorost wykurwiłby popis na szosie jak te łady u ruskich. kozak jak chuj
Zgłoś
d................6 2013-02-17, 19:15
jak Ci sie udało przeżyć tą katastrofe o0 "?
Zgłoś
badwojtek 2013-02-17, 19:47 3
@patrykbas

Używam AutoGuard - darmowa aplikacja > jak zapłacisz to dodatkowo dochodzi nagrywanie w tle i rozjaśnanie obrazu. Testowałem już pare aplikacji ale chyba ta wg mnie jest najlepsza. Nanosi od razu trasę na mapę, można wyszukiwać moment po mapie, a po zgraniu na komputer jest video + plik .srt z "napisami" do video z prędkością i pozycją gps.
Zgłoś
fazzie 2013-02-17, 20:47 1
Oswojonywieprz napisał/a:

też byłem przekonany, że to gdzieś na retkinii, a tu widzew

jebać widzew, tylko Legia
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem