Zadymiarz masakruje powietrze w ryj.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ktbffh napisał/a:
tańczy
ktbffh napisał/a:
tańczy
ktbffh napisał/a:
tańczy
wy to kurwa nazywacie tancem?
edit.
spojrzcie na innych poza tym czerwonym kolkiem. to jest impreza? fajne macie imprezy jak kazdy kazdego butuje.
Tak kurwa to jest taniec,o dziwo ma kilka określonych ruchów jak two-step,windmill (młyn) ,coin picking (także goryl). I uwierz mi , nie ma lepszego sposobu na wyładowanie agresji i złych emocji niż "walka z powietrzem", jak to określiłeś,w moshu. Lecim dalej z tematem.
http://www.youtube.com/watch?v=KoQSsMoW-uo
http://www.youtube.com/watch?v=KoQSsMoW-uo
W moshu napierdala się innych i dostaje wpierdol od innych. A jak ktoś napierdala "powietrze" to jest pizdą, kretynem i powinien z moshu wylecieć z rozjebanym ryjem.
Nie chcesz to nie wchodzisz, ale jak nikomu nie przyjebiesz to polecam spierdalać w podskokach.
Nie chcesz to nie wchodzisz, ale jak nikomu nie przyjebiesz to polecam spierdalać w podskokach.
Fokstrot czy czacza też głupio wygląda, czy znów nawiązując do wesel "na lewo, na prawo, do góry i w dół", gdzie się ludzie obiją dupskami i jakoś nikt się nie śmieje.
Moja definicja tańca to po prostu wyzwolenie emocji w postaci różnych ruchów przy jakiejś muzyce i tyle. A jak to wygląda i jak kto "mocno" wyzwala tę energię to jego sprawa.
Jeżeli taniec-szarpaniec po pijaku na weselu, w efekcie którego nie jeden się wywala, upuszcza partnerkę, można nazwać tańcem to czemu nie to?
Fokstrot czy czacza też głupio wygląda, czy znów nawiązując do wesel "na lewo, na prawo, do góry i w dół", gdzie się ludzie obiją dupskami i jakoś nikt się nie śmieje.
Moja definicja tańca to po prostu wyzwolenie emocji w postaci różnych ruchów przy jakiejś muzyce i tyle. A jak to wygląda i jak kto "mocno" wyzwala tę energię to jego sprawa.
Ja tam się w takie rzeczy nie bawię, lecz często bywam na koncertach z racji tego, że sam gram w kapeli i bawiłem się w organizacje tego rodzaju przedsięwzięć. Pamiętam jak na jakimś HC spędzie kumpel jednego kolesia przez przypadek potraktował z kapcia to kolo przytomność stracił i śliwa pod okiem jakby cegłówką dostał, gdy się ocknął to nakurwiał jak gdyby nic. Każdy ma swój sposób na przeżywanie swego rodzaju oczyszczenia, jak innym to pasuje i też w to wchodzą to nie mam nic przeciwko. Lata beztroskiego nakurwiania czerepem pod sceną mam już za sobą, ale co kto lubi. Osobiście frajdę mi sprawia, gdy wychodzę na scenę a ludzie się pod nią dosłownie młócą. Pozdro dla "hejterzów".
matis2118 napisał/a:
Widać, że kolega nie ma zielonego pojęcia co to mosh pit
-Mosh pit?
-Mom.
Nigdy nie mogłem zrozumieć tych zabaw brudasów - nie wiem co może być fajnego w miotaniu się jak gówno w betoniarce, rzucaniu na siebie, zderzaniu, taplaniu w błocie i zapuszczaniu długich włosów. Po prostu WTF?
no tak bo lepiej napierdalac ręką stojąc w miejscu na jakims koncercie cRAPowym... koneserzy muzyczni sie znalezli. pewnie jedyny koncert na jakim byliscie to koncert maryli rodowicz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów