Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Załadunek opon
~CrazyEdek • 2025-03-21, 16:43
Ładnie się ustawił.

00:00
00:23

podpis użytkownika

☣ 404 tits not found ☣
Zmieniono 1 razy Zgłoś
janusz_biznesu 2025-03-21, 16:46 2
To chyba jakieś testy systemu do utylizacji murzynów.
Zgłoś
psyhepl 2025-03-21, 16:51 4
Ja p🤬le i takie bezmózgi coś kreują tak zaawansowanego...
Zgłoś
silwerbalk 2025-03-21, 17:37
Ja p🤬le mógł bardziej te widły nachylić i więcej naladować ... Na bank nie spadnie ... A potem czemu się zsuneło ?
Zgłoś
smc 2025-03-21, 18:44 7
Teraz wiem, skąd ta reklama...

Zgłoś
dOpieca 2025-03-21, 19:11
Co za debil z wózkowego , dla gościa nad głową podnosić a tymbardziej jak widzi że sie to ledwo trzyma na widłach. No ale przynajmniej jest co oglądać.
Zgłoś
homorek 2025-03-21, 19:37
dOpieca napisał/a:

Co za debil z wózkowego , dla gościa nad głową podnosić a tymbardziej jak widzi że sie to ledwo trzyma na widłach. No ale przynajmniej jest co oglądać.

Tam jest dwóch debili.... Wózkowy bo odj🤬 co odj🤬 i typ co wlazł na taką małą odległość od wózka. Niestety kierowcy to w większości imbecyle włażący pod wózek w trybie god mode.
Zgłoś
AnalAcrobat 2025-03-21, 19:47
0 instynktu samozachowawczego
Zgłoś
Patryc 2025-03-22, 11:17
Przy transporcie towaru - widły zawsze NA SIEBIE. Jak oni w tym Ryżolandzie ich uczą jeździć? Mają tam jakieś BHP-UDT?
Zgłoś