📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"gdzieś ty sie nie mył" "on sie nie mył wcale"
te dwa zdania stoją w sprzeczności- pierwsze sugeruje ogrom miejsc w których murzyn sie mył, a drugie zaś mówi że sie nie mył
te dwa zdania stoją w sprzeczności- pierwsze sugeruje ogrom miejsc w których murzyn sie mył, a drugie zaś mówi że sie nie mył
kris006: myslisz, ze radiosluchacze zwroca na to uwage?
Hah ten czarny po polsku jak papież mówi! "<klops2> Hey, wittham whsystkih.
<mk_tr> To jakis pokemon czy papież?"
<mk_tr> To jakis pokemon czy papież?"
madufo napisał/a:
No on się nie mył wcale...
Specyficzne poczucie humoru
wybitnie specyficzne. nadaje się do prokuratury... szkoda, że niektóre oszołomy w kaczogródku stoją ponad prawem.
Czytałem o tym na onecie ale nie wiedziałem że to jest nagrane
jebany Rydzyk, ale czytalam dzis ze Palikot juz na niego donosi
Tu się zgodzę, pieprzony Rydzyk, zakała całego Kościoła.
Nie dziwi was, że jeszcze na tego śmiecia nie było zamachu?
ozzmosiss napisał/a:
A murzyn jeszcze się cieszy że został obrażony ...
Bo on nawet nie zrozumiał co powiedział Rydzyk
no i ktos powie ze nazywanie rydzyka i jego "poddanych" faszystami to przesada... no comments
ten tak zwany przez was śmieć leje na was wszystkich ciepłym moczem. Uważam iż inteligencją on was niesamowicie przerasta ,a jak nie to zróbcie taką kasę jak on zrobił na moherach. Wydaje mi się, że to po prostu zazdrość, a ja Rydzyka uważam za biznesmena umiejącego wykorzystać naiwność. Na swój sposób go podziwiam
Ale żal... :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów