📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:44

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wtedy jeszcze nie wiedział że pękło,
[ Dodano: 2025-02-16, 00:58 ]
a tak serio to współczuję wiem co to ból plecuw
[ Dodano: 2025-02-16, 00:58 ]
a tak serio to współczuję wiem co to ból plecuw
Nie stracił przytomności po uderzeniu, więc raczej nic poważnego, chyba że kręgi szyjne dostały w d...
Mi po mniejszej wywrotce mimo jazdy w kasku rowerowym urwał się film
Mi po mniejszej wywrotce mimo jazdy w kasku rowerowym urwał się film

Redbull Hardline, to nie zawody dla gości w lajkrach. A typek który tak ładnie przyp🤬olił to Ronan Dune. Nasza p🤬da się wycofaĺa z zawodów po 4 dniach treningu bo się zmęczyła xD
SizzleMyDizzle napisał/a:
Redbull Hardline, to nie zawody dla gości w lajkrach. A typek który tak ładnie przyp🤬olił to Ronan Dune. Nasza p🤬da się wycofaĺa z zawodów po 4 dniach treningu bo się zmęczyła xD
hola. hola, godziek stamtąd sp🤬olił, bo raz, że jedyna baba która tam jechała byłaby szybsza niż on, dwa, że te pojeby jadą piecem z topspeed 110km/h, a trzy, że jak się wydupczył to miał dość, a cały sezon przed nim. nie mamy w polsce dobrego downhillowca, freeraidera, najlepszy dh na eliminiacjach do pucharu świata w szczyrku był 98 bodajże także tego xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie