Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za dużo wolnego czasu po stracie prawka, że udowadniacie swoją racie w internecie ?
w tym jebanym kraju nie da się przestrzegać prawa, zjeby.
Przez takich zjebów jak ty! Rozpędź się, ściana sama cię znajdzie.
@rai87 Jesteś typem najgorszej kurwy - "mondrala", pewnikiem rowerzysta. ty nigdy nie popełniasz błędów za kółkiem, zawsze jeździsz przepisowo. A oprócz jazdy znasz się na wszystkim. Jak ktoś się nie zgadza z tobą to niech wypierdala... ty śmieciu
A swoją drogą to zawodowy kierowca i odpierdala taką manianę....
Film filmem, każdy się może pomylić. Widać żyjemy w Kambodży. Nie można na chwile zwolnić, mrugnąć żeby sobie pojechał każdy w swoją stronę
@raj87 Jesteś typem najgorszej kurwy - "mondrala", pewnikiem rowerzysta. ty nigdy nie popełniasz błędów za kółkiem, zawsze jeździsz przepisowo. A oprócz jazdy znasz się na wszystkim. Jak ktoś się nie zgadza z tobą to niech wypierdala... ty śmieciu
mondrala? jakiś nowy typ.
raj87? Nie znam typa.
Kurwa, kurwie łba nie urwie.
Dziękuję i pozdrawiam.
Wszyscy kurwa najmądrzejsi...
A wystarczyło się zatrzymać na 30 sekund i go puścić, ale polskie dziady lumpy cebulaki polaczki pie....lone wolały potrąbić i ruszyć z pizdą swoim jebanym passacikiem TDI z przebiegmiem 900tys od dziadka z niemiec! Każdy może się pomylić, typek może ominął zjazd i musiałby nadrobić parenaście kilometrów, jako kierowca jest rozliczany z każdego litra paliwa... nawet nie wiecie jak ciężko jest się skupić jeśli z tobą jedzie 40 rozwydrzonych bachorów które drą mordę i rzucają jedzeniem...jak ja tego kraju nienawidze, a i zapomniałbym...
...jebać po!
no tak wydanie nawet stówy na paliwo jest większą stratą niż zaryzykowanie życiem ludzi jadących. Zmienisz zdanie jak przypierdolisz w takiego pajaca