Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powiedz mi kurwa że nie masz prawka... Na dwupasmowej, gdzie jezdnie są oddzielone pasem zieleni, można jechać 100...
Komentarz sarkastyczny, słowa "Polszy" i "kamerowali" użyte celowo, przy okazji od razu wspomnę, że nie dziwi mnie rejestracja TSA. Każdy mówi, że ma swoich "najgorszych kierowców świata", czy to ze Zgierza czy to buraki z BMW, ale, gdy ja widzę TSA (jestem z okolic), to wolę trzymać się z daleka i zakładam, że to baran, bo naprawdę jeżdżą jak idioci!
Na drodze "szybkiego ruchu'' jak to nazywacie nie ma możliwości zawracania. Na trasie Częstochowa Radomsko jest zwykła dwu pasmowa jezdnia na której można jechać 90 km/h. Wiec są na niej miejsca do zawracania jak i skrzyżowania kolizyjne. Jak dla mnie to on tu nie zrobił nic niezwykłego:)
To jest zwykła droga dwujezdniowa, więc można jechać 100. Co do zawracania się nie zgodzę gdyż w tym miejscu, właśnie po to by nikt nie blokował lewego pasa są ustawione znaki "nakaz jazdy prosto".
Tak jak czesto w Warszawie widze, jak ktos nie zdąży przepierdolić przez skrzyżowanie bo korek a ktoś komu juz swieci sie zielone podjedzie i trąbi jak pojebany, to co ma koles wyjść i przenieś ten samochod???
Wystarczy, że się nie będzie wpierdalał na skrzyżowanie kiedy jest szansa, że nie zdoła go w porę opuścić, ale nie kurwa, przecież panisko ma zielone to musi wjechać, chuj z innymi kierunkami ruchu, on nie będzie czekał, niech inni czekają.
A wystarczyło się zatrzymać na 30 sekund i go puścić, ale polskie dziady lumpy cebulaki polaczki pie....lone wolały potrąbić i ruszyć z pizdą swoim jebanym passacikiem TDI z przebiegmiem 900tys od dziadka z niemiec! Każdy może się pomylić, typek może ominął zjazd i musiałby nadrobić parenaście kilometrów, jako kierowca jest rozliczany z każdego litra paliwa... nawet nie wiecie jak ciężko jest się skupić jeśli z tobą jedzie 40 rozwydrzonych bachorów które drą mordę i rzucają jedzeniem...jak ja tego kraju nienawidze, a i zapomniałbym...
...jebać po!
Polak Polakowi Polakiem... Smutne ,że tyle wrednych kurew jeszcze żyje w naszym "domu"
1. Idiota odpierdala manianę na drodze.
2. Stado sadolowych ekspertów pierdoli jaki to on zajebisty choć 80% z nich nie ma jeszcze prawka a 15% nigdy nie powinno go dostać.
3. Drugiego dnia film pojawia się na TVN24.
4. cały dzień eksperci z tvn pierdolą jak to on nie dobrze zrobił.
5. trzeci dzień. kierowcę odnalazła policja. Dopierdolili mu taki mandat że się obsrał na miętowo.
Dobro wygrywa ze złem i równowaga świata zostaje zachowana.
A wystarczyło się zatrzymać na 30 sekund i go puścić, ale polskie dziady lumpy cebulaki polaczki pie....lone wolały potrąbić i ruszyć z pizdą swoim jebanym passacikiem TDI z przebiegmiem 900tys od dziadka z niemiec! Każdy może się pomylić, typek może ominął zjazd i musiałby nadrobić parenaście kilometrów, jako kierowca jest rozliczany z każdego litra paliwa... nawet nie wiecie jak ciężko jest się skupić jeśli z tobą jedzie 40 rozwydrzonych bachorów które drą mordę i rzucają jedzeniem...jak ja tego kraju nienawidze, a i zapomniałbym...
...jebać po!
A pierdolisz, też bym go strąbił. Co on inne prawa ma? Powinni mu mandat dojebać po tych blachach widocznych na filmie!
Wyobrażacie sobie "puszczanie" takiego jegomościa na takiej trasie? Zaraz ktoś zaparkuje w tyle poprzedzającego samochodu, bo kto się spodziewa jełopa zawracającego w takim miejscu.
No już, spokojnie. Wystarczy, nie dawać maści.
Nie wolno mu tam zawracac - ciągla linia.
Stworzył realne zagrożenie życia pasażerów i tych, którzy w nich mogli zajebać i mandat się mu należy jak psu buda (a może i prokurator). koniec.
Na sadiscitu trzeba zrobić lustrację. każdego zobowiązać do przesłania skanu dowodu osobistego albo aktu małżeństwa, ci którzy nie doślą -ban. trzeba jeszcze zweryfikować czy kwit jest oby napewno wysyłającego a nie gówniarz podpierdoli rodzicowi i hepi.
Nie ma czegoś takiego jak trasa szybkiego ruchu. Są drogi zwykłe, ekspresowe i autostrady. Tam nie można zawracać choć jest to droga zwykła (tyle że ma po dwa pasy w każdym kierunku), gdyż w tym miejscu jak i przy każdym takim przelocie na tej drodze stoją znaki "nakaz jazdy prosto". Nie można tam ani zawracać, ani skręcać w lewo.
Oczywiście, że są drogi szybkiego ruchu.. Klasa GP. Czepiając się można powiedzieć, że nie ma ale tych Twoich 'zwykłych'.
#1: Gośc sie pomylił to se zawraca, wbił kierunek i zawraca bo tak mu wygodnie szybko.
#2: Nie mówie już o jeździe na suwak czy o wpuszczaniu z podporządkowanej, bo takie ofermy jak kolega wyżej pewnie nie mają o tym pojęcia a najwiecej pierdolą
(...)zjebane jednostki broniące "prawa" tylko wtedy kiedy im wygodniej !!!
Bardziej, od debili, gardzę jedynie hipokrytami - u ciebie jest kumulacja.
Kierowca autobusu spier***** sprawę, więc powinien za to odpowiedzieć.
"Mogłeś się zatrzymać i gościa przepuścić" - ten sam debilny schemat myślowy jakim kierował się kierowca Tira, który wpier***** się pod czeskie pierdolino:
A to paliwo drogie i mnie nie stać.
A to nie będę tracił czasu.
A to muszę się śpieszyć, bo inaczej szef mi obetnie z pensji.
A to przepisy są dla frajerów.
A to mam po prostu innych uczestników ruchu w dupie.
Jaki tego efekt? : Gościowi nie chciało się poczekać 5 min na przejeździe, czego wynikiem są 2 trupy, 1 inwalida i 25 w stanie krytycznym. Pogorszenie i tak zszarganej opinii o Polakach.
Najlepsze jest to, że gościu spierdolił z Tira, by ratować własne dupsko, w dupie mając pasażerów pociągu. Gówno mnie obchodzi, czy mu silnik zgasł czy ch** wie co - sam doprowadził do tej sytuacji, wykazał się całkowitym brakiem wyobraźni.
Kierowca autobusu również wykazał się bezmózgowiem, narażając pasażerów jak i innych uczestników ruchu na bezpośrednie zagrożenie życia (P****olicie, że nie ma sprawy - nic się nie stało, a właśnie, że się stało...).
Nie wziął pod uwagę opcji, w której przypadkowemu kierowcy: padłyby hamulce/zasłabł by lub miał zawał/ jechał 150km/h - bo żona rodzi / lub po prostu się na chwile zagapił - przy******ił by w ten zaparkowany poprzecznie autobus - i wypadek gotowy : 40 trupów, wtedy by było wałkowanie w gvn'ie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów