Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kaiel 2015-07-22, 12:40 7
juz jedni debile probuja odebrac wszystkim prawo jazdy może starczy
Zgłoś
nowynick 2015-07-22, 13:02 38
Up

nie jestem za odbieraniem prawa jazdy jak leci każdemu (z wyjątkiem kobiet, ale to dla ich dobra;) ). Ostatnie przepisy z przekroczeniem o 50km/h to idiotyzm w czystej postaci niedostosowany do realiów polskich dróg - wiocha dwa budynki gospodarcze, cztery siedliska - obszar zabudowany na długości 6 kilometrów!

To samo z piciem piwa w jakiś logicznych ilościach - zanim zlinczujecie - w jakimś programie udowadniali, że 25 latek po dwóch piwach ma refleks 60 latka - to albo dać młodemu 2 piwka rąbnąć (przecież taką ilością nikt się nie upije) albo zakazać jazdy po 60 roku życia... zdecydować się kurwa...poza tym jest wiele krajów w UE gdzie napić się kierowca może, wszystko z umiarem...
Zgłoś
IOI 2015-07-22, 13:02 5
a byl tam zakaz zawracania, bo nie widze znaku na filmie?
Zgłoś
nowynick 2015-07-22, 13:04
Up

nie moje nagranie, nie wiem
Zgłoś
chester 2015-07-22, 13:12 26
Pewnie McDonald’sa minęli i musiał się wracać.
Zgłoś
Dr.Mengele 2015-07-22, 13:36 133
A wystarczyło się zatrzymać na 30 sekund i go puścić, ale polskie dziady lumpy cebulaki polaczki pie....lone wolały potrąbić i ruszyć z pizdą swoim jebanym passacikiem TDI z przebiegmiem 900tys od dziadka z niemiec! Każdy może się pomylić, typek może ominął zjazd i musiałby nadrobić parenaście kilometrów, jako kierowca jest rozliczany z każdego litra paliwa... nawet nie wiecie jak ciężko jest się skupić jeśli z tobą jedzie 40 rozwydrzonych bachorów które drą mordę i rzucają jedzeniem...jak ja tego kraju nienawidze, a i zapomniałbym...

...jebać po!
Zgłoś
rai87 2015-07-22, 13:44 61
IOI napisał/a:

a byl tam zakaz zawracania, bo nie widze znaku na filmie?

Trasa szybkiego ruchu = droga ekspresowa = zakaz zawracania z automatu. Pomijam fakt, że wzdłuż ciągnie się linia ciągła zakazująca przejazdu za nią. Mam nadzieję, że nie posiadasz prawa jazdy.

@Dr.Mengele: Idiotów nie sieją. Nie trudno nie zgodzić się z tym przysłowiem, bo jesteś jego idealnym przykładem. Gość primo łamie przepisy ruchu drogowego, po drugie primo utrudnia ruch i po trzecie primo, primo ultimo stwarza bezpośrednie zagrożenie w ruchu lądowym.

Zużycie paliwa? Kogo to kurwa obchodzi? Jakaś taryfa ulgowa, czy co? Popełnił błąd, niech płaci. No i nie wiem co ma do tego polityka, myślisz, że inne ugrupowanie polityczne pozwoli łamać przepisy? Pierdolnij się w główkę. A jak nie lubisz Polski, to wy... wróć! oddal się w bliżej nieokreślonym kierunku!
Zgłoś
iamthelaw 2015-07-22, 14:52 3
Nie ma czegoś takiego jak trasa szybkiego ruchu. Są drogi zwykłe, ekspresowe i autostrady. Tam nie można zawracać choć jest to droga zwykła (tyle że ma po dwa pasy w każdym kierunku), gdyż w tym miejscu jak i przy każdym takim przelocie na tej drodze stoją znaki "nakaz jazdy prosto". Nie można tam ani zawracać, ani skręcać w lewo.
Zgłoś
Nikodem_Szulcc 2015-07-22, 14:57 29
rai87 Ty polaczkowy śmieciu !!!!

Kurwa jak czytam takie wypociny ludzi to mam wrażenie, że nigdy nie byli za kierownicą a nawet na miejscu pasażera.
Gośc sie pomylił to se zawraca, wbił kierunek i zawraca bo tak mu wygodnie szybko.

Powoduje zagrożenie?? - Chyba dla Ciebie jak jeździsz najebany i nie widzisz autobusu w poprzek drogi postawionego, wystarczy przyhamować, zmienić pas i se jechac, ale nie trzeba potrąbić no bo w takich sytuacjach przypomina sie ze to kurwa zacofany kraj.

Tak jak czesto w Warszawie widze, jak ktos nie zdąży przepierdolić przez skrzyżowanie bo korek a ktoś komu juz swieci sie zielone podjedzie i trąbi jak pojebany, to co ma koles wyjść i przenieś ten samochod???
Gadałem kiedyś z kierowcą autokaru co sobie po świecie śmiga i chłop powiedział, że takie zachowanie to jeszcze tylko w Polsce i czasem u ruskich.

Nie mówie już o jeździe na suwak czy o wpuszczaniu z podporządkowanej, bo takie ofermy jak kolega wyżej pewnie nie mają o tym pojęcia a najwiecej pierdolą

I dlatego własnie tu sie nie tylko jeździ tak ciężko ale i żyje, bo raz to pojebany rząd a dwa to zjebane jednostki broniące "prawa" tylko wtedy kiedy im wygodniej !!!

A tak apropo - Lubie i kocham swój kraj ale takie pizdy jak RAI87 powinny stąd spierdalać, bo to taki tok myślenia jest nazywany polszowatością, cebulowatością itd.
Zgłoś
morfeusz_123 2015-07-22, 17:05 27
@UP:
Ty tak na poważnie, czy jaja se robisz?
Co innego złamać przepisy osobówką w mieście,
a co innego takie rzeczy odpierdalać autokarem, z dziećmi, na drodze szybkiego ruchu.
Zgłoś
rai87 2015-07-22, 18:11 19
@B00mba0018
Myślałem, że tacy debile jak ty nie istnieją. Mógłbym zwyzywać, wyśmiać i podważyć każdy punkt twojego debilnego wywodu, ale sam wiesz... głupim się ustępuje.
Zgłoś
k................s 2015-07-22, 19:40 12
Każdy, kto uważa, że kierowca MÓGŁ to zrobić, niech poczyta o dzisiejszym wypadku na A2... to tak dla przykładu. Wypadków po takich akcjach jest mnóstwo. Skoro co niektórzy twierdzą, że nie ma w tym nic nagannego... to co się stanie, jak CO 500 metrów ktoś będzie zawracał w ten sposób? Ten pseudokierowca stworzył co najmniej DWA zagrożenia. Dla tych jadących za nim ... tak się tworzy karambol, dla tych, co musieli zwalniać, coby go puścić... TAK... tak się tworzy karambol. ZAWSZE znajdzie się ktoś, kto takiego czegoś się nie spodziewa. Ktoś uważa, że kierowca autobusu NIE będzie winny, gdy dojdzie do wypadku?
Zgłoś
makss10 2015-07-22, 20:15 1
Sandomierz - miasto zbrodni
Zgłoś
jan.rzut 2015-07-22, 20:16 3
@ B00mba0018 duże piwo dla Ciebie. Popieram i się zgadzam.
Kiedyś zablokowałem trzy pasy przewożąc łódkę w dużym zachodnim mieście. Nikt nie trąbił, najbliżej znajdujący się kierowcy wytłumaczyli mi spokojnie drogę, pojechałem dalej.

Wy wszyscy przestrzegający prawo, pewnie u tatusia na dzidzie siedzicie kierując, w tym jebanym kraju nie da się przestrzegać prawa, zjeby.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem