📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:44
🔥
Gimbus piszczałka
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niektórzy nakrywają patelnię pokrywką w takiej sytuacji, ale ich metoda jest chyba ciekawsza
Niezła polewa, Juleczka umie tylko dupe pokazywać i na tym umiejętności się kończą. O wystraszonym kukoldziku nie wspomnę haha.
Ich rozwijanie umiejętności przetrwania w dzisiejszym świecie zatrzymały sie na momencie kiedy nauczyli sie korzystać ze streamingu.
Więcej od życia nie potrzebuja więc nie oczekujcie od takich ludzi myślenia i jakichkolwiek innych umiejętności.
[ Dodano: 2024-12-06, 04:19 ]
Ale muszę dodać że pierdziawe ona ma dobrą
Więcej od życia nie potrzebuja więc nie oczekujcie od takich ludzi myślenia i jakichkolwiek innych umiejętności.
[ Dodano: 2024-12-06, 04:19 ]
Ale muszę dodać że pierdziawe ona ma dobrą

Nome napisał/a:
niektórzy nakrywają patelnię pokrywką w takiej sytuacji, ale ich metoda jest chyba ciekawsza
Trzeba odciąć dopływ tlenu czyli przykryć czymkolwiek, nawet ręcznik wystarczy.
Ale nieee lepiej się patrzeć jak chata płonie, k🤬a to jest chyba to „ostatnie pokolenie” 🤣
Ktoś se wzial na chate r🤬adełko ale niestety owe gotowac nie potrafi.
Miał k🤬a ręcznik w ręce i nawet tym ręcznikiem by to ugasił.. wystarczyło to przykryć
. On musi mieć p🤬dę między nogami, bo nigdy bym nie sądził, że facet nie poradzi sobie w takiej sytuacji. Dobrze, że chociaż nie próbował tego gasić wodą
, ale i tak pokazał, że jest kretynem.

Pożar w Burdelu (PwB) – polski kabaret i teatr polityczno-literacki reagujący na współczesne wydarzenia społeczne i polityczne działający w Warszawie od września 2012 roku.
Polecam więcej sztuki i literatury, bez tego nie da się zrozumieć współczesnego świata.
Dobrze mieć "prawdziwego mężczyznę w domu".
Pewnie sam nagrywa jej filmiki na OnlyFans
Pewnie sam nagrywa jej filmiki na OnlyFans
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie