Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
No kto by się spodziewał, że butla w ognisku jebnie... stawiam w ciemno, że to wyborcy Trumpa. Ich IQ jest równie niskie co reputacja USA po decyzjach tego szaleńca i psychopaty.
Nie znam się, ale wydaje mi się, że to wyj🤬o sam zawór. Gdyby jebnęła butla, to gostek wyglądałby lepiej niż po dronowaniu

Może przyjdzie jakiś ekspert od butli i się wypowie.
Przez was jak dorosnę to będę zwyrolem.... ze wszystkiego się śmiejecie, ale podoba mi się
Masz niby 46 lat, nie ma z czego się cieszyć. J🤬y gnojku.
No ale nie ma róży bez kolcy.
No kto by się spodziewał, że butla w ognisku jebnie... stawiam w ciemno, że to wyborcy Trumpa. Ich IQ jest równie niskie co reputacja USA po decyzjach tego szaleńca i psychopaty.
Jakbyś miał więcej IQ niż statystyczny wyborca żóltogłowego prezydenta to byś wiedział że butle są tak skonstruowane żeby nie wybuchły nawet w ogniu, widać że sie wypaliła prawie cała i tylko resztka wybuchła, jakby p🤬lnęła cała butla to z tego gościa by został smalec, kamerzysta też by się nie cieszył
Jakbyś miał więcej IQ niż statystyczny wyborca żóltogłowego prezydenta to byś wiedział że butle są tak skonstruowane żeby nie wybuchły nawet w ogniu, widać że sie wypaliła prawie cała i tylko resztka wybuchła, jakby p🤬lnęła cała butla to z tego gościa by został smalec, kamerzysta też by się nie cieszył
No właśnie p🤬lisz , bo to było dużo gazu . Bez przesady to nie c4 , nie wybucha tak butan to nie materiał kruszący ,gdyby to wszystko działo się w zamkniętym pomieszczeniu to wywaliło by drzwi i okna .Za dużo filmów amerykańskich a tam to p🤬lą w tym temacie strasznie jeden strzał w zbiornik i samochód wybucha
Masz niby 46 lat, nie ma z czego się cieszyć. J🤬y gnojku.
jak mnie sprawdza stalker xD edit

No właśnie p🤬lisz , bo to było dużo gazu . Bez przesady to nie c4 , nie wybucha tak butan to nie materiał kruszący ,gdyby to wszystko działo się w zamkniętym pomieszczeniu to wywaliło by drzwi i okna .Za dużo filmów amerykańskich a tam to p🤬lą w tym temacie strasznie jeden strzał w zbiornik i samochód wybucha
gaz to na pewno nie był coś takiego by tak nie wybuchło jak zwykła petarda. Co najwyżej tlenek azotu albo co2
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie