Nieudane powieszenie się w celu wykonania samobójstwa bez skutku śmiertelnego bo w podrygach udowadniał, że jednak jeszcze żyje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda, że nie widać początku. Ale zakładając, że nie zszedł po tej linie, i potem dopiero wsadził głowę w pętlę - to musiał skoczyć z tego mostu. Kurde, mocny ma kark!!
gustav665 napisał/a:
jak nieudana? przeżył?
Nie zesrał się, czyli przeżył. Jeśli przeżył własne samobójstwo, to znaczy że coś spierdolił i musi spróbować jeszcze raz
Lepiej by wyszło jakby skoczył z tego mostu na dyńkę.
Pewnie specjalnie coś zrobił żeby przeżyć i jedynie zwrócić na siebie uwagę, bo nie wiem jak można coś takiego spierdolić
Gowno wart ten.fipmik. Nawet gdyby nie skrecil karku co jest niemozliwe skaczac z takiej wysokosci to.umarlby jak.w.powieszeniu ze sznurem krotkim. Kilka sekund i odplywa. 4 minuty i smierc na nieswiadomce.
To chyba urywek z jakiegos krwconego filmu a ten gosc to kaskader.
To chyba urywek z jakiegos krwconego filmu a ten gosc to kaskader.
To ściema.
Wieszając się masz dwie opcje. Przerywasz rdzeń kręgowy albo się dusisz. Po skoku z takiej wysokości musiałby zerwać rdzeń.
A nawet jeśli nie to jego ruchy nie są naturalne jak dla osoby duszącej się. Ktoś kto się dusi mimowolnie próbuje poluzować linę sięgając rękami do szyi. Ponad to nawet gdyby to była końcówka duszenia to jego ruchy nogami i ciałem nie są ruchami konwulsyjnymi. Ściema.
Wieszając się masz dwie opcje. Przerywasz rdzeń kręgowy albo się dusisz. Po skoku z takiej wysokości musiałby zerwać rdzeń.
A nawet jeśli nie to jego ruchy nie są naturalne jak dla osoby duszącej się. Ktoś kto się dusi mimowolnie próbuje poluzować linę sięgając rękami do szyi. Ponad to nawet gdyby to była końcówka duszenia to jego ruchy nogami i ciałem nie są ruchami konwulsyjnymi. Ściema.
@arekkomp @tarcer123 @Dannybow
no nie do końca istnieje coś takiego jak długość liny do ciężaru (trzeba poszperać i przeliczyć) +umiejętność plecenia węzła wisielczego, bo przy zrzucie z pochylni przy zbyt długim sznurze po prostu łeb się urywał, przy krótkim egzekucja była nieefektowna, tu mamy długi sznur który teoretycznie powinien urwać łeb ale dał ciała i skoczył tak jak by na wahadło tz z naprężonym sznurem i cały efekt mamy tu, huśtać mógł się 3min wcześniej ale jeżeli pętla (węzeł) jest spieprzona to będzie tak wisiał nawet 10 min, ahh zapomniałbym pętlę zakłada się ze skosu (węzeł na zwisać za ramieniem) nie centralnie od tyłu -cały czas ubiegam się o urząd kata w moim mieście.
no nie do końca istnieje coś takiego jak długość liny do ciężaru (trzeba poszperać i przeliczyć) +umiejętność plecenia węzła wisielczego, bo przy zrzucie z pochylni przy zbyt długim sznurze po prostu łeb się urywał, przy krótkim egzekucja była nieefektowna, tu mamy długi sznur który teoretycznie powinien urwać łeb ale dał ciała i skoczył tak jak by na wahadło tz z naprężonym sznurem i cały efekt mamy tu, huśtać mógł się 3min wcześniej ale jeżeli pętla (węzeł) jest spieprzona to będzie tak wisiał nawet 10 min, ahh zapomniałbym pętlę zakłada się ze skosu (węzeł na zwisać za ramieniem) nie centralnie od tyłu -cały czas ubiegam się o urząd kata w moim mieście.
@fantasticio choćby skaly sraly nigdy nie dostaniesz ode mnie piwa za te tępe opisy.
E tam... monwalk'a odstawia i tyle.. mozna smialo do nastepnego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów