Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Normalne. Mniej roboty i zaoszczędzony materiał. Pedałki po liceum z miękkimi rączkami tego nie rozumieją.

psyhepl napisał/a:
i co w tym niesamowitego? gość używa mózgu
Jeszcze nie tak dawno to było normalnością, dzis ten gość jest kimś wyjątkowym wśród tych wszechobecnych p🤬lonych cymbałów wychowanych na tiktoku co muszą sprawdzić w necie jak swoją dupę podetrzeć.
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Jeszcze nie tak dawno to było normalnością, dzis ten gość jest kimś wyjątkowym wśród tych wszechobecnych p🤬lonych cymbałów wychowanych na tiktoku co muszą sprawdzić w necie jak swoją dupę podetrzeć.
Klient elektryk mi opowiedział, jak młody "adept" dostał polecenie ucięcie 230cm peszla.... Stwierdził, że nie da rady, bo ma metrową miarkę....
Czemu to nie jest na softcie? Moderacja panuje nad wszystkim jak zwykle.
Lobo24 napisał/a:
To jest SADISTIC a nie MURATOR.
Za bardzo się wkręciłeś, jak śruba w regips.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Klient elektryk mi opowiedział, jak młody "adept" dostał polecenie ucięcie 230cm peszla.... Stwierdził, że nie da rady, bo ma metrową miarkę....
To jeszcze c🤬j, ja kilkanaście lat temu księgową uczyłem obsługi myszki jak sie z dosa na windows przesiadła. Skarżyła się, że nie może zjechać niżej myszką, bo jej się biurko skończyło...
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie