Pan Igor Witkowski wyjaśnia dlaczego w czarnej rodzinie zazwyczaj nie ma ojca.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:10
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mądrego miło posłuchać.
Mądrego to i dobrze posłuchać. Piwko leci.
akurat bialych małp tak samo sie to tyczy, u mnie w pracy polowa matek z dziecmi po rozwodzie, zaskocze piwniczakow ze tatusiowie nie byli czarni lecz biali bo dzieci maja biale
Jednak często biały ojciec po rozwodzie nadal jest obecny w życiu dziecka, łoży na jego utrzymanie wspiera.Nie mówię o gnojach co mają wywalone na własne potomstwo, bo ci niczym się nie różnią od czarnuchów.
Folur napisał/a:
akurat bialych małp tak samo sie to tyczy, u mnie w pracy polowa matek z dziecmi po rozwodzie, zaskocze piwniczakow ze tatusiowie nie byli czarni lecz biali bo dzieci maja biale
darek1234 napisał/a:
Dyskusja pod tym i podobnymi tematami pokazuje typową wybiórczość obu stron i przekręcanie statystyk. Odpowiadam wam dwóm bo z wami da się gadać.A nie masz jeszcze jakiś bardziej wybiórczych tekstów?
Prawiczki: "czarni to małpy", lewiczki: "nie ma czegoś takiego jak rasy".
Statystyki przestępczości pokazują dużą "przewagę" czarnoskórych. Fakt: jak się rozbije na poszczególne grupy etniczne/kulturowe, to amerykańscy BLMi, zwłaszcza mężczyźni w wieku 16-29 są kilkasetkrotnie powyżej średniej, czarni z Afryki niewiele powyżej białych, niektóre grupy nawet i 1/3 średniej dla białych, azjaci 1/4-1/8 tego co biali. Prawiczki: "czarni to sami przestępcy, biali są idealni"; lewiczki: "aresztowania czarnych są dowodem rasizmu policji".
Średnia IQ ras: czarni -15 względem białych, azjaci +8 względem białych, żydzi +15 względem innych białych. Fakt: ludzkie IQ ma rozkład normalny, 15 IQ to tylko jedno odchylenie standardowe, reszty nie trzeba tłumaczyć tym co nie spali na lekcjach, a dla tych co spali: w obu grupach są jednostki durne jak i wybitne, w jednej grupie trochę więcej niż w drugiej. Prawiczki: "czarni to debile, żółtki też"; lewiczki: "sugerowanie że rasy się różnią pod względem inteligencji to błąd metodologiczny" (a jest ponad 150 lat badań).
Dzieci wychowywane przez samotne matki. Fakt: w Chameryce statystycznie znacznie większy procent dzieci czarnoskórych wychowuje się bez ojca; wśród różnych grup rasowych/etnicznych jest silna korelacja tego procentu z przestępczością. Prawiczki: "czarni nie mają ojców, biali mają". I tak dalej, und so weiter...
(Liczby cytuję z pamięci, sorry jeśli się pomyliłam, ale pi razy drzwi się na pewno zgadza).
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów