📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Szacun dla motorniczego, tylko szkoda że nie trafił żadnego śmiecia.
Tam kurwa, najlepiej w samych batach popierdalac, wtedy jest pewniak, że nie cię nie okradną .
Tam kurwa, najlepiej w samych batach popierdalac, wtedy jest pewniak, że nie cię nie okradną .
Zawsze mogą jeszcze zgwałcić i sprzedać HIVa a płeć dla nich nie ma znaczenia.
Jebane brudnostany Ameryki Południowej !
Kurczę wojtas09999. Nie dało by się z minigunem chodzić tak po prosu. Ten pistolet jest ciężki bardzo i ma dużo nabojów, które tez są bardzo ciężkie. Lepiej iść przez świat z biblią i głosić słowo Jezusa Chrystusa.
baronturbina napisał/a:
Kurczę wojtas09999. Nie dało by się z minigunem chodzić tak po prosu. Ten pistolet jest ciężki bardzo i ma dużo nabojów, które tez są bardzo ciężkie. Lepiej iść przez świat z biblią i głosić słowo Jezusa Chrystusa.
uczkniety napisał/a:
Szacun dla motorniczego, tylko szkoda że nie trafił żadnego śmiecia.
mnie to bardziej wygląda, że jebaniutki spóźnił się kilka sekund na ojebanie turystów.
widać, jak wkurwiony tylko spogląda za nimi z żalem. xD
ruszył za nimi, by ich teraz ojebać.
przecież to brazylia jakaś, sadola nie oglądacie??
@piter52
MP 40 w dloni kapłana czyni ten pistolet maszynowy, narzędziem Boga
MP 40 w dloni kapłana czyni ten pistolet maszynowy, narzędziem Boga
Spacer brazylijską ulicą wieczorem. Gratuluję wyobraźni.
winters506 napisał/a:
To co mają uczciwi dasilvańcy robić?Spacer brazylijską ulicą wieczorem. Gratuluję wyobraźni.
Do niektórych dzielnic typu np. Morro de Babilonia są tylko dwa wejścia i policja z długą bronią, ale gdzie indziej — taka np. Santa Teresa — wymagałaby długiego płotu z drutem kolczastym, tu by się lewacy oburzyli. I zresztą słusznie, bo co biedni uczciwi ludzie z faveli zawinili temu że są biedni?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów