📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:02

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hehehe nie dość,że zaj🤬 kombosa to jeszcze musi zapłacić
Ps.Kuźwa za każdym razem jak przewijam to jebie co raz bardziej
Ps.Kuźwa za każdym razem jak przewijam to jebie co raz bardziej
Niestety jedyna rzecz jaką mogę zgw🤬cić to replay w tym filmiku. Piwko
kamikadze20063 napisał/a:
Niestety jedyna rzecz jaką mogę zgw🤬cić to replay w tym filmiku. Piwko
Nie zapominaj o swojej dłoni

k🤬a toż to arcydzieło hahaahhaha, zatrzymajcie sobie na 7-8 sekundzie k🤬a płacze ze smiechu hahahha

Haha, co za idiota
Wiedział, że sp🤬olił rozładunek, zdawał sobie sprawę, że towar i tak poleci z windy, to jeszcze wymyślił sobie, że poleci z razem z nim - prosto na ryj

ło k🤬a przecież ten filmik to mistrzostwo świata! zimne piwko leci!
Już dawno nie widziałem czegoś tak wspaniałego!
Zapłaciłbym grube pieniądze żeby zobaczyć to na żywo

Zapłaciłbym grube pieniądze żeby zobaczyć to na żywo

wachowiak napisał/a:
Ło, tytuł piosenki proszę!
DJ Pechkin - Oh My God
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie