📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:02

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nemayu, podejrzewam że 100% sadoli łącznie ze mną , przed odpaleniem też tak pomyślało.
Tak sobie pomyślałem, że przydałoby się mojego posta machnąć w spojlerze żeby nie psuć innym zabawy. Jakby jakiś mod to zrobił to by było ok. Ja już nie mogę.
Nemayu napisał/a:
Tak sobie pomyślałem, że przydałoby się mojego posta machnąć w spojlerze żeby nie psuć innym zabawy. Jakby jakiś mod to zrobił to by było ok. Ja już nie mogę.
Czym Ty się przejmujesz? I tak zaraz zlecą się tutaj prawdziwi Sadole z gimbazy i każą nam z tym wyp🤬alać.

szymy napisał/a:
Czym Ty się przejmujesz? I tak zaraz zlecą się tutaj prawdziwi Sadole z gimbazy i każą nam z tym wyp🤬alać.![]()
Jako abstynent gimbazjum mam pewne prawa, a zatem wyp🤬alaj i zabieraj swojego spedalonego kolesia ze sobą

@up pewnie chciał zaznaczyć, że jest stetryczałym zgredem.

Też na początku myślałem, że wpieprzą się do basenu, ale jak zaczęli uciekać, to pomyślałem, że to jebnie jak granat

Masterof napisał/a:
Jako abstynent gimbazjum mam pewne prawa, a zatem wyp🤬alaj i zabieraj swojego spedalonego kolesia ze sobą![]()
Absolwent idioto nie abstynent! Widać że długo kiblowałeś w tej szkole skoro niedawno ją skończyłeś mając 25 lat

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie