Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
janusz_biznesu 2025-02-06, 21:56 3
Przegryw i gołodupiec tylko się zbłaźnił.Nie dziwota, że się z nim rozwiodła.
Zgłoś
lokal.szczecin 2025-02-06, 23:55
uuuu widze ze materialy z neta zatoczyły kolo. molo patrzec jak mlodzi dewianci nam rosna
Zgłoś
Nome 2025-02-07, 2:28 1
a czemu się błazen pełnym nazwiskiem nie podpisał?... wstyd było?

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
JoSeed 2025-02-07, 21:44 3
A mnie się podoba nie każdy się rozwodzi wkładając sobie noże w plecy...
Zgłoś
E................7 2025-02-09, 22:36
janusz_biznesu napisał/a:

Przegryw i gołodupiec tylko się zbłaźnił.Nie dziwota, że się z nim rozwiodła.

zbłaźniła to się twoja matka jak cię z dupy wysrała, pozdrawiam.
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-02-09, 22:46
EL_Loco77 napisał/a:

zbłaźniła to się twoja matka jak cię z dupy wysrała, pozdrawiam.

To twoje ogłoszenie...🤣Radzę pogodzić się z rozwodem i bycia samcem beta.Zacznij żyć własnym życiem i nie rób z siebie pośmiewiska.
Twojego wysrywu poza anonsem postrozwodowym nie skomentuję, wybacz nie mój level.
Zgłoś
E................7 2025-02-09, 22:49

To twoje ogłoszenie...🤣Radzę pogodzić się z rozwodem i bycia samcem beta.Zacznij żyć własnym życiem i nie rób z siebie pośmiewiska.
Twojego wysrywu poza anonsem postrozwodowym nie skomentuję, wybacz nie mój level.

Zamknij p🤬de, ścieku j🤬y, a przepraszam właśnie upewniłem się że jesteś kobietą więc pewnie po rozwodzie dlatego tak cię cipsko zabolało gdy zobaczyłaś ten post, że aż musiałaś skomentować D beka mam z ciebie szlaufie, przygrywie życiowy.
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-02-09, 22:53
EL_Loco77 napisał/a:

Zamknij p🤬de, ścieku j🤬y

Rozumiem,że w ten sposób powiedziałeś sobie dobranoc przed lustrem🤣
To teraz myk do spania, jutro szkoła.
Zgłoś
E................7 2025-02-09, 22:57

Rozumiem,że w ten sposób powiedziałeś sobie dobranoc przed lustrem🤣
To teraz myk do spania, jutro szkoła.

i czemu masz k🤬o nick janusz biznesu jak jesteś kobietą, wstydz się przynać chyba rozumiem, ja przynajmniej mogę spojrzeć w lustro a ty jak byś się popatrzyła to się łamię od razu haha, na przyłość, muruj p🤬de i zachowaj swoje nieudane życie małżeńskie dla siebie a nie dodajesz jakieś skuriwione komentarze, bo będziesz wyjaśniana od razu k🤬o pusta, słodkich snów.
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-02-09, 22:57
EL_Loco77 napisał/a:

upewniłem się że jesteś kobietą

Nie wierz we wszystko co widzisz w internetach😀
Poza tym jak dajesz frajerskie ogłoszenia w prasie, licz się z tymże ludzie cię obśmieją.Bez odbioru.
Zgłoś
E................7 2025-02-09, 22:59

Nie wierz we wszystko co widzisz w internetach😀
Poza tym jak dajesz frajerskie ogłoszenia w prasie, licz się z tymże ludzie cię obśmieją.Bez odbioru.

to nie moje ogłosznie k🤬o tępa w ciebie na pewno nie wierze bo jesteś takim żałosnym gównem, weź wyp🤬alaj i schowaj się gdzieś na zawsze zrobisz wszystkim przysługę.
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-02-09, 23:01
EL_Loco77 napisał/a:

i czemu masz k🤬o nick janusz biznesu jak jesteś kobietą, wstydz się przynać chyba rozumiem, ja przynajmniej mogę spojrzeć w lustro a ty jak byś się popatrzyła to się łamię od razu haha, na przyłość, muruj p🤬de i zachowaj swoje nieudane życie małżeńskie dla siebie a nie dodajesz jakieś skuriwione komentarze, bo będziesz wyjaśniana od razu k🤬o pusta, słodkich snów.

Goń się chamie.Nie pasujesz tutaj.Nie do końca o takie wypociny chodzi na tym portalu.Skąd ty się k🤬a urwałeś jełopie?
Zgłoś
E................7 2025-02-09, 23:03

Goń się chamie.Nie pasujesz tutaj.Nie do końca o takie wypociny chodzi na tym portalu.Skąd ty się k🤬a urwałeś jełopie?

a kim ty k🤬o jesteś żeby takie opinie wygłaszać, pluję ci na morde wirtualnie, żeby odebrać przekaz, sam sobie napluj.
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-02-09, 23:06
EL_Loco77 napisał/a:

schowaj się gdzieś na zawsze zrobisz wszystkim przysługę.

Naucz się przyjmować porażkę i dobra rada-wypowiadaj się w swoim imieniu.
Takie wypowiadanie się w imieniu innych użytkowników nie jest tu mile widziane.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie