📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zrobić przetarg z ruskimi na mobilne krematoria i do pieca z tym dziadostwem
Uzi99 napisał/a:
Zrobić przetarg z ruskimi na mobilne krematoria i do pieca z tym dziadostwem
Jakoś trzeba Gretę przekupić, ale dla chcącego nic trudnego. Smród będzie na wiele lat ale mogli zostać u siebie.
Jedna z możliwości jest wysyłanie nowego mięsa na Ukrainę problem by się rozwiązał sam
Wyobrażam sobie co bym zrobił jakbym zauważył że w moim "bagażniku" ukrywa się czarnuch żeby przejechać granicę. jak ten w 6:40 No kurwa, na pewno nie pojechał bym czy dzwonił po policję. Pojechał bym do lasu, wziął siekierę i nygusem nawiózł glebę.
garota napisał/a:
Wyobrażam sobie co bym zrobił jakbym zauważył że w moim "bagażniku" ukrywa się czarnuch żeby przejechać granicę. jak ten w 6:40 No kurwa, na pewno nie pojechał bym czy dzwonił po policję. Pojechał bym do lasu, wziął siekierę i nygusem nawiózł glebę.
co najwyżej byś się zesrał
poza tym oni mordę drą, że im pracę zabierają, a angole tak się popasły, że co drugi siedzi na zasiłku, bo jest za gruby, żeby pracować
UK upadly, nastepnie Francja, Niemcy, Portugalia, Hiszpania, Austria i Wlochy. W tej kolejnosci. Mysle, ze jeszcze dwie generacje i podziekowal...
Riikko napisał/a:
UK upadly, nastepnie Francja, Niemcy, Portugalia, Hiszpania, Austria i Wlochy. W tej kolejnosci. Mysle, ze jeszcze dwie generacje i podziekowal...
i to jest dobry moment by odbudowac Unie Słowiańską i nie przejmowac sie zachodem - im juz nie pomoze nikt
Na malowniczej wyspie, której mieszkańcy żyli w harmonii, pojawiła się małpa o niezwykłym wyglądzie: czarne futro lśniło w słońcu, a jej ogromny nos rzucał się w oczy. Mimo że jej potężne kroki budziły strach, mieszkańcy wyspy wierzyli, że jej obecność nie wpłynie na ich spokojne życie.
PiesKracy napisał/a:
co najwyżej byś się zesrał
Lubie takie komentarze ludzi uległych, którzy w każdej sytuacji odbiegającej od rutyny srają pod siebie ze strachu i zakrywają twarz rękoma.
Nie mierz wszystkich swoją miarą. Na świecie są też niezłe pojeby jak @smc czy ja i my nie defekujemy w sytuacjach niecodziennych. Dlatego na dzielnicy mamy spokój, bo się nas boją. Jesteśmy nieobliczalni i dlatego największe kafary na dzielni wolą zbijać z nami piony.
A ty masz instynkt stadny. Bez poparcia grupy spierdalasz. Jeśli nie masz w życiu grypy, to spierdalasz od zawsze.
Przykre.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów