18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Donald na panienkach
MadMag • 2014-03-01, 12:47
Donald zapragnął wyrwać się na chwilę z sejmowych pieleszy i zapomniawszy o ciążących na nim obowiązkach odrobinę się zabawić. Skierował się więc w stronę jednej z ulicy płatnych uciech i ledwie zatrzymał auto, już podbiegły trzy kuso ubrane panienki:
- Ooch, popatrzcie! To pan Donald Tusk!
- Zgadza się, mała. Ile liczysz sobie za noc? - zapytał pierwszą z brzegu dziewczynę?
- Jak dla pana, to tylko 100 złotych, odpowiedziała blondynka.
- A ty? - zwrócił się do rudej?
- Dla pana posła tylko 50 zł...
Hmmm... to brzmi coraz ciekawiej, pomyślał lubieżnie i zapytał o taryfę trzecią panienkę. Ta zaś odparła:
- Panie Donaldzie, jeśli pan podniesie mi spódnicę tak wysoko, jak podatki, opuści majtki tak nisko, jak pensje, pana kutas podniesie się tak szybko jak ceny i będzie mnie pan ruchał tak ostro jak pan rucha cały naród, to będzie pan miał tę noc za darmo.
Zgłoś
mare30ks 2014-03-01, 12:51 16
widze ze moda na przerabianie starych prlowskich kawalow z dopisanym nielubianym aktualnym politykiem ma sie jak najlepiej

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
MadMag 2014-03-01, 12:52 5
Za młody jestem żeby znać prl-owskie kawały, skopiowałem go fakt, ale czuje że się przyjmie.
Zgłoś
Smutas 2014-03-01, 13:23 1
Na to Donek wysłał jej spódnicę w kosmos, majtki wbił do środka ziemi, kutas staną mu błyskawicznie i na koniec rozerwał jej cipę jednym bolcem. A gdzie reszta nocy?
Zgłoś
tonieja 2014-03-01, 14:30
mimo wszystko aktualne, ciekawe czemu nie ubiegał się SWÓJ podatek dochodowy
Zgłoś
Wilk0r 2014-03-01, 22:00 3
A myślałem że się jebany zapyta czy płaci podatki

Bóg, Honor, Ojczyzna
"Ludzie, którzy nami rządzą, są kimś gorszym od komunistów...Są głupcami"
Pierdole obie wasze Polski...
Zgłoś
derevere 2014-03-01, 22:37
Pewnie do końca kadencji będzie miał za darmo.
Zgłoś
janniezbedny23 2014-03-01, 23:19
Ty pierdol się. odbij od Tuska bo Cię znajdę
Zgłoś
sad 2014-03-01, 23:21 1
A to cwana kurwa.
Zgłoś
Dranzes 2014-03-02, 0:02 1
chujowe, pozdrawiam.
Zgłoś
bosz112 2014-03-02, 9:23 6
Jak zajechał do tej dzielnicy, to jedna z kurew powinna krzyknąć: "O! Patrzcie, nowa!" - wtedy by miało sens.
Zgłoś
adex69 2014-03-02, 9:45
Niech jedzie na dziwki i złapie: trypla, HIV, rzeżączkę, raka mózgu, stwardnienie rozsiane, i paraliż od czubka głowy do stóp.
Zgłoś
Mlodymm 2014-03-02, 20:38 1
"zapomniawszy o ciążących na nim obowiązkach odrobinę się zabawić." Kurwa, to naprawdę jest dowcip! Szkoda, że trwa już tyle lat. Zapomniał na początku i cały czas się bawi, jebiąc naród w każdy możliwy otwór.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów