18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Donald na panienkach
MadMag • 2014-03-01, 12:47
Donald zapragnął wyrwać się na chwilę z sejmowych pieleszy i zapomniawszy o ciążących na nim obowiązkach odrobinę się zabawić. Skierował się więc w stronę jednej z ulicy płatnych uciech i ledwie zatrzymał auto, już podbiegły trzy kuso ubrane panienki:
- Ooch, popatrzcie! To pan Donald Tusk!
- Zgadza się, mała. Ile liczysz sobie za noc? - zapytał pierwszą z brzegu dziewczynę?
- Jak dla pana, to tylko 100 złotych, odpowiedziała blondynka.
- A ty? - zwrócił się do rudej?
- Dla pana posła tylko 50 zł...
Hmmm... to brzmi coraz ciekawiej, pomyślał lubieżnie i zapytał o taryfę trzecią panienkę. Ta zaś odparła:
- Panie Donaldzie, jeśli pan podniesie mi spódnicę tak wysoko, jak podatki, opuści majtki tak nisko, jak pensje, pana kutas podniesie się tak szybko jak ceny i będzie mnie pan ruchał tak ostro jak pan rucha cały naród, to będzie pan miał tę noc za darmo.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
mare30ks 2014-03-01, 12:51 16
widze ze moda na przerabianie starych prlowskich kawalow z dopisanym nielubianym aktualnym politykiem ma sie jak najlepiej

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
MadMag 2014-03-01, 12:52 5
Za młody jestem żeby znać prl-owskie kawały, skopiowałem go fakt, ale czuje że się przyjmie.
Zgłoś
Smutas 2014-03-01, 13:23 1
Na to Donek wysłał jej spódnicę w kosmos, majtki wbił do środka ziemi, kutas staną mu błyskawicznie i na koniec rozerwał jej cipę jednym bolcem. A gdzie reszta nocy?
Zgłoś
tonieja 2014-03-01, 14:30
mimo wszystko aktualne, ciekawe czemu nie ubiegał się SWÓJ podatek dochodowy
Zgłoś
Wilk0r 2014-03-01, 22:00 3
A myślałem że się jebany zapyta czy płaci podatki

Bóg, Honor, Ojczyzna
"Ludzie, którzy nami rządzą, są kimś gorszym od komunistów...Są głupcami"
Pierdole obie wasze Polski...
Zgłoś
derevere 2014-03-01, 22:37
Pewnie do końca kadencji będzie miał za darmo.
Zgłoś
janniezbedny23 2014-03-01, 23:19
Ty pierdol się. odbij od Tuska bo Cię znajdę
Zgłoś
sad 2014-03-01, 23:21 1
A to cwana kurwa.
Zgłoś
Dranzes 2014-03-02, 0:02 1
chujowe, pozdrawiam.
Zgłoś
bosz112 2014-03-02, 9:23 6
Jak zajechał do tej dzielnicy, to jedna z kurew powinna krzyknąć: "O! Patrzcie, nowa!" - wtedy by miało sens.
Zgłoś
adex69 2014-03-02, 9:45
Niech jedzie na dziwki i złapie: trypla, HIV, rzeżączkę, raka mózgu, stwardnienie rozsiane, i paraliż od czubka głowy do stóp.
Zgłoś
Mlodymm 2014-03-02, 20:38 1
"zapomniawszy o ciążących na nim obowiązkach odrobinę się zabawić." Kurwa, to naprawdę jest dowcip! Szkoda, że trwa już tyle lat. Zapomniał na początku i cały czas się bawi, jebiąc naród w każdy możliwy otwór.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów