Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Gorąco tutaj
Krukotron • 2025-02-19, 23:34
To się wydarzyło w miasteczku w okolicach Torunia,
Słyszałam ze pijany pan chciał rozpalić w piecu, ogień mu poleciał w twarz i piec wybuchł, zawaliło się na pokój dziecięcy, 4 osoby trafiły do szpitala w stanie krytycznym i 2 osoby zmarły (ten pan i dziecko zostało zmiażdżone)

(PS. to mój pierwszy post)

00:00
01:17
Zmieniono 1 razy Zgłoś
SlimShady 2025-02-19, 23:40 34
Witaj na sadolu, cóż pierwsze piwko leci... Szkoda dzieciaka swoją drogą. Baw się tu dobrze

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
ad3k77 2025-02-20, 0:32 32
Piwko za materiał własny, i tym razem bez szydery. Szkoda dzieciaka. Ludzie to debile.
Zgłoś
bercisko 2025-02-20, 3:15 1
Jak tak jebło to c🤬j wie czym debil rozpalał
Zgłoś
kaffiur 2025-02-20, 3:24 12
Coś tu się nie klei, bo widać że lato, ludzie ubrani lekko, a chłop chciał w piecu palić? Tam musiał wybuchnąć gaz z kuchenki czy coś w tym kierunku.
Zgłoś
twujstarypijany 2025-02-20, 4:41 13
kaffiur napisał/a:

Coś tu się nie klei, bo widać że lato, ludzie ubrani lekko, a chłop chciał w piecu palić? Tam musiał wybuchnąć gaz z kuchenki czy coś w tym kierunku.

12lat do tyłu w rodzinnym domu llpaliliśmy w piecu by mieć wodę gorąca do umycia się
Zgłoś
Mieto-68 2025-02-20, 7:05 3
Jebło to jebło - po c🤬j drążyć temat
Zgłoś
edek_kotek 2025-02-20, 7:23 2
Fejk, nie mówili o tym w telewizji.
Zgłoś
PeterNORTH 2025-02-20, 7:56 4
i zj🤬e komentarze gimbazy na filmie typowe wieśniackie gimbo-patusy spod Torunia.
Zgłoś
buberr 2025-02-20, 8:25
"zawaliło się na pokój dziecięcy" niezła technologia.... pokój dziecięcy w piwnicy, a piec ponad nim. W sumie to może i mądrze, pewnie dzieciaki przed kolegami Rydzyka tak chowają.
Zgłoś
JoSeed 2025-02-20, 8:46
Powodzenia przy dalszych tematach 👍
Zgłoś
jah1 2025-02-20, 10:31
W okolicach Torunia anomalie meteo w lutym?! U mnie śnieg i mróz.
Zgłoś
dumad 2025-02-20, 12:00
Pali się? Pali. Działa? Dziala

podpis użytkownika

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Zgłoś
Wojak88 2025-02-20, 12:39 3
00:00
00:03

podpis użytkownika

Nigga Nigga Boom Boom
Zgłoś
jkllll485 2025-02-20, 13:48 7
Ja pracując w pogotowiu widziałem geniusza który piankował futryny drzwi w piwnicy wszyscy powiecie no i ku.. co?! A,no to że z pozoru wyglądająca czynność na prostą stała się koszmarem zarówno dla niego jak i rodziny gdyż nap🤬lił oparów z puszek które jak każdy z Was wie są łatwopalne a, nasz już wspomniany geniusz robił to w pomieszczeniu 2x2 m w którym stał piec centralnego ogrzewania w którym się paliło i miał otwarte drzwi dla lepszego cugu. Siła zapłonu była tak, jebitna, że dźwignęła dach na chałupie i zawaliła przewód kominowy do środka a, jaśnie montera poparzyło.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie