Tak się złożyło, że załapałem robotę na Grenlandii. W niedzielę miałem wolne, to z kolegą pozwiedzaliśmy i mimo jego niechęci, odwiedziliśmy lokalny targ - szkoda że płatność tylko gotówką, albo apką lokalnego banku, bo ceny naprawdę atrakcyjne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Daniel01 napisał/a:
foki
Tak, to foczka, jak widać, a raczej to co z niej zostało późną jak na targ porą, bo byliśmy koło 13-14
Zajebiste, wrzuć więcej
ja sie rozpedzilem i myslalem ze to kolejne zdjecia tego czegos z jelit kolegi wyzej... i tak patrze i widze ze to ma oczy
KungFuPaniDa napisał/a:
Zajebiste, wrzuć więcej
Były jeszcze jakieś dzikie ptaszki w foliówkach, kuzynostwo kaczek i gęsi, sporo kawioru i ot ryby, nic ciekawego poza tymi foczymi łbami
Rybki w bardzo dobrych cenach, ale w klockach minimum kilo, niektóre kawałki minimum 5 kilo
KungFuPaniDa napisał/a:
Zajebiste, wrzuć więcej
Zdjęcia z Google co tam serwują:
Daniel01 napisał/a:
żal aż sie serce kraje
ma pyszczek jak mój zmarły buldożek francuski
Tutaj to po prostu mięso, jak dla nas schabowy czy karkówka. Ogólnie foki są nieodłącznym elementem tutejszej kultury - jako przykład ot sklepik z pamiątkami, a w nim futra, skórki, fok lisów królików norek i innych stworków których nie rozpoznałem po futerku
Nawet trampki z futrem foki można tu kupić
W tej części Europy co my jesteśmy te zwierzęta są pod ochroną a ich tu nie ma.
A u nich są i nie są pod ochroną
P.s ładne czerwoniutkie mięsko
A u nich są i nie są pod ochroną
P.s ładne czerwoniutkie mięsko
Daniel01 napisał/a:
żal aż sie serce kraje
Tutaj to po prostu mięso, jak dla nas schabowy czy karkówka. Ogólnie foki są nieodłącznym elementem tutejszej kultury - jako przykład ot sklepik z pamiątkami, a w nim futra, skórki, fok lisów królików norek i innych stworków których nie rozpoznałem po futerku
Nawet trampki z futrem foki można tu kupić
Serio na Grenlandii jesteś? Jaki chuj cię tam wygonił? Rozumiem, żeby do Niemiec, Francji, czy USA, ale na Grenlandię... Gdzie pracujesz? Długo tam jesteś? Opowiedz coś więcej...
Wrzuć więcej swoich fotek z tamtejszych rejonów.
Daniel01 napisał/a:
żal aż sie serce kraje
Nie. Ta oskórowana foka jest 100 razy ładniejsza niż te genetyczne odpady dla durnych bab i pedałów.
Jedni jed, świnię, psa, kota, fokę, krowę, owcę... Kurwa zjadłbym pingwina.
Baronessa napisał/a:
Serio na Grenlandii jesteś? Jaki chuj cię tam wygonił? Rozumiem, żeby do Niemiec, Francji, czy USA, ale na Grenlandię... Gdzie pracujesz? Długo tam jesteś? Opowiedz coś więcej...
Spawaczem jestem, ot tu moja firma złapała zlecenie - spalarnie śmieci robiłem wszystkie orurowania
Ciposzka napisał/a:
Kurwy ludzkie ściery, wszystko wpierdolą ,każdą padlinę
Pamiętaj tylko, że nie warto mierzyć każdego własną kurewską miarą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów