Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Drodzy sadole, niektórym się spodoba niektórym wręcz przeciwnie. Przedstawiam wam Infografikę stworzoną przez zespół CD PROJEKT na temat ich wspaniałej gry jaką jest Wiedźmin. Znajduje się tam porównanie 2 wydanych gier oraz trzeciej, którą otrzymamy prawdopodobnie jeszcze w tym roku. Co tu dużo pisać, zobaczcie sami :

UPS, niestety.. zdjęcie przekracza 1MB.. Zatem podaje linka :

[ Komentarz dodany przez: Mr.Hardistic: 2014-02-04, 05:36 ]
Poprawione.
Wystarczy kliknąć PPM i zaznaczyć "Pokaż obrazek".
Zgłoś
LordPuchacz 2014-02-03, 23:55 12
Nie mogę się doczekać. Wiedzmina1 przeszedłem 6 razy (edycje rozszerzoną). Wiedzmina2 tylko raz na xbox 360. Jedynka była świetna duże lokacje wielu przeciwników no i bardzo dobra fabuła. W 2 postawili bardziej na dynamiczny system walki co było fajne ale mała różnorodność przeciwników bardzo mnie dręczyła. Obie części są świetne ale 2 wydawała mi się bardzo liniowa mimo Questów pobocznych.

podpis użytkownika

Tell everybody I'm on my way
New friends and new places to see
With blue skies ahead yes
I'm on my way
And there's nowhere else
that I'd rather be
Zgłoś
k................z 2014-02-04, 2:15 1
j🤬 wiedzmina on małpę nam przypomina
Zgłoś
s................o 2014-02-04, 5:14
Piwo ze to za 3 nie wyjdzie na maca. Jedyna gra którą zawsze kupie.
Zgłoś
V................r 2014-02-04, 8:21
kaktuz napisał/a:

j🤬 wiedzmina on małpę nam przypomina

a kiedy się zaczniecie leczyć z rozdwojenia jaźni, panie z przec🤬jowo nudnym TAAKE w awatarze?
Zgłoś
nowynick 2014-02-04, 10:07 6
dlaczego Sapkowski zawziął się na taką wspaniała grę pisząc takie przypałowe powieści na jej podstawie?
Zgłoś
s................e 2014-02-04, 12:23 4
Znowu ten szajs dla dzieci
Zgłoś
Marxe 2014-02-04, 12:35 34
JesusChytrus napisał/a:

Znowu ten szajs dla dzieci

szadzio napisał/a:

wyp🤬alaj z tym gównem na DisneyChannel

znowu pokazują się łajzy,którym nic się nie podoba
Zgłoś
z................1 2014-02-04, 12:36 2
szadzio napisał/a:

wyp🤬alaj z tym gównem na DisneyChannel

4 warnik się szykuje?

I widząc połowę powyższych komentarzy, stwierdzam, że wieczorem będzie można popcorn przygotować i czytać całe to wasze gówno
Zgłoś
Pater patriae 2014-02-04, 12:38 17
Co jak co ,ale CD PRojekt jest jedną z nielicznych wytwórni gier w tym morzu gówna, która robi dla gracza, a nie tylko dla pieniędzy. I to jest właśnie ich klucz do sukcesu, gracze to doceniają i kupują grę, bo mają do niej szacunek oraz wiedzą, że firma po wypuszczeniu gry będzie na bieżąco poprawiać błędy jeżeli takowe się pojawią i nie będzie wypuszczała miliona DLC, które zostały specjalnie usunięte z podstawki, żeby móc jeszcze trochę dorobić na grze.

Wielki szacun dla nich i z niecierpliwością czekam na W3.

podpis użytkownika

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
s................e 2014-02-04, 12:45 4
pedalska gra, dla pedalskich polaczków.
Zgłoś
s................e 2014-02-04, 12:51
Piwo dla srasshole!
Zgłoś
szadzio 2014-02-04, 12:56
Marxe napisał/a:

znowu pokazują się łajzy,którym nic się nie podoba

Nie, nie wszystko. To jest Sadol, a nie gówniana strona o grach dla dzieci i pryszczaków z dziewiczym mchem pod nosem.

podpis użytkownika

k🤬a
Zgłoś
nanab 2014-02-04, 13:09
Witcher jak ju a nie zaden wiedźmin
Zgłoś
s................7 2014-02-04, 13:20
Mnie wk🤬iło, że żaden nie został wydany na PS3 (w jedynkę nie grałem bo była tylko na PC a na PC nie gram, a dwóję musiałem na X360 grać)... i ciekawe czemu "Dziki Gon" będzie wydany tylko na nową generację? No ale c🤬j dobrze chociaż, że tym razem nie zapomnieli o sony i na PS4 będzie.
No ale gra fajna.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie