Na FB było ogłoszenie że ktoś zgubił różaniec, lewaczka odpisała "to muj" xD po zobaczeniu na jej profilu flag LGBT napisałem " Znalezione na przystanku a nie w klubie gogo więc raczej nie twój" i wojna się zaczęła Teraz się boję....chyba nie zasnę przez tydzień tak mnie zastraszyli xD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
XD typ co ma leb od garnka ojebany
Niech Pawełek uważa, bo skończy u fryzjera tej brunetki...
i takie gowno ma prawa wyborcze i głosuje na tych tusków, biedroniow, trzaskowskich i innych lewackie kurwy
turor napisał/a:
"Nie ma zmiłuj" - jakieś nowe tęczowe zaklęcie ?
prawackie raczej, zeby prawaki rozumialy o co kaman
nie ma zmiłuj no i hcuj!
Mamusia z tatusiem mają pieniążki na prawników na to wygląda żeby się szlajać po sądach za byle frajer . A tak na serio to art. 54 i sprawę uważam za zamkniętą XD
Jebane lewackie ścierwo. Pedalstwo i chuj wie co jeszcze tfu gorzej niż dżuma...
Ja nie rozumiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów