Na FB było ogłoszenie że ktoś zgubił różaniec, lewaczka odpisała "to muj" xD po zobaczeniu na jej profilu flag LGBT napisałem " Znalezione na przystanku a nie w klubie gogo więc raczej nie twój" i wojna się zaczęła Teraz się boję....chyba nie zasnę przez tydzień tak mnie zastraszyli xD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
0to napisał/a:
Pakuj manatki i do Anglii na zmywak
Walizki już spakowane xD ucieknę z kraju w nocy idąc przez lasy - w ten sposób na pewno mnie nie znajdą
Dwie cipy nie ma zmiłuj
Miałem takiego na osiedlu,kurwa że 30 lat temu.
Miał takie zaklęcie jak mu ktoś dokuczył czy zwyczajnie zdziesionował "Zobaczysz,przyjadą kulka w łeb mafia wszystko może"
Ryczeliśmy z tego za każdym razem,czasem jak mamę odwiedzam to widzę tego barana jak łazi z pieskiem.
[ Dodano: 2024-08-20, 00:11 ]
To jakiś tęczowy rycerzyk,stawiam flache że FriendZone i typ i tak nie porucha.
Miał takie zaklęcie jak mu ktoś dokuczył czy zwyczajnie zdziesionował "Zobaczysz,przyjadą kulka w łeb mafia wszystko może"
Ryczeliśmy z tego za każdym razem,czasem jak mamę odwiedzam to widzę tego barana jak łazi z pieskiem.
[ Dodano: 2024-08-20, 00:11 ]
turor napisał/a:
"Nie ma zmiłuj" - jakieś nowe tęczowe zaklęcie ?
To jakiś tęczowy rycerzyk,stawiam flache że FriendZone i typ i tak nie porucha.
Cała armia już Cię namierza z satelity w imie urażonego ego Julki.
Ja poerdole nieślubne dzieci Gracjana Roztockiego i Mari Konopnickiej, przecież ten koleś to typowy Pedałek xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów