Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wrzątkiem z góry lać i to najlepiej z tą potłuczoną szybą ale w taki drobny mak żeby jak najwięcej nacięć porobiło na mordach skurwysyny
Stara szkoła. Zapewne większość z Was grała w Twierdzę (Stronghold), rozgrzana smoła z bram na łby. Skutkowało, dlaczego tutaj tego nie zastosowano chociażby jak mówi ppłk macko1993?!
Stara szkoła. Zapewne większość z Was grała w Twierdzę (Stronghold), rozgrzana smoła z bram na łby. Skutkowało, dlaczego tutaj tego nie zastosowano chociażby jak mówi ppłk macko1993?!
też tak robię, kocioł z bulgoczącą smołą wprawdzie przeszkadza trochę sąsiadom z bloku, ale czego się nie robi na wypadek najazdu hordy...
Wrzący olej albo smalec lepszy
Skurwysyny w biały dzień ojebują ..... To jest dramat to jest dramat kurwa i wyglądają jak typowi złodzieje i kurwa nic sobie z tego nie robią że typ wola i ich widzi jeszcze debile reagują by pokazać pyski.... Ale kurwa jak założysz koszulkę z waffen SS to nagle ludzie reagują na to ja pierdole gdzie my żyjemy
Nie widzę zeby coś kradli dzieli porcje jakiś dragow
elegancko społeczniak dostał na co zasłużył
jak ci ukradną samochód to nie zgłaszaj tego nigdzie, będziesz miał szacun na dzielni jako charakterniak...
Nie widzę zeby coś kradli dzieli porcje jakiś dragow
O sorry ale kurwa nawet wagę lekarska ze sobą nosi
A potem się dziw że wpadasz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów