📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Chore czasy mamy. Wziąłem na siebie wszystkie sprawy związane z pogrzebem teściowej. Ogarnąłem większość spraw, w miarę szybko poszło. Ale przez strach przed wirusem ta cholera nie chce wyjść z domu, a miało wyglądać na potrącenie.
no to będzie na chorobe współistniejącą
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Biedne w chuj! Sam to wymyśliłeś czy ktoś z rodziny pomógł ?
baronturbina napisał/a:
Biedne w chuj! Sam to wymyśliłeś czy ktoś z rodziny pomógł ?
pewnie teściowa
A ja jestem marynarzem i do dzisiaj się zastanawiam jak można starszą kobietę rozjechać autem w łodzi.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Noside napisał/a:
A ja jestem marynarzem i do dzisiaj się zastanawiam jak można starszą kobietę rozjechać autem w łodzi.
spytaj Tomka Hajte
Noside napisał/a:
W łodzi może być problem, ale na promie już zdecydowanie łatwiej
Powiedz ze listonośz covidowa 15 emeryturę przyniósl.
Marynujesz grzyby?
Noside napisał/a:
Marynujesz grzyby?
Chore i chore pojebance wierza i W ta epidemie i daja sie ruchac w morde przez tych kurwiszonow.. chuj ci w dupe kazdy cwelu co popierdala z gownem na wstretnej MORDZIE
Cytat:
Chore i chore pojebance wierza i W ta epidemie i daja sie ruchac w morde przez tych kurwiszonow.. chuj ci w dupe kazdy cwelu co popierdala z gownem na wstretnej MORDZIE
Wstawaj, zesrałeś się . . . .
Moja morda jest piękna i atrakcyjna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów