📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gdzieś już to widziałem niedawno ....
ach, właśnie, dochodzę do siebie po powrocie z Podlasia
ach, właśnie, dochodzę do siebie po powrocie z Podlasia
Czarna Białostocka
Kłamstwo jak skurwysyn. Miedź to już by dawno w skupie sprzedali
Pokaże to dziś wieczorem kumplowi z Podlasia, ciekawe czy się wkurwi i poleje bimber czy rozbawi Go to i poleje bimber. Chuj zaryzykuje, napiszę jak było jak wytrzeźwieje, tak coś około czwartku, najpóźniej w poniedziałek.
A na sadolu dalej kwejk
bollol_stern napisał/a:
Może dlatego, że przy dobrym bimberku mogą się te łyskacze i inne perfumy schować?
Pewnie chuja wiem o życiu bo dla mnie zawsze każdy bimber zapierdalał w sposób niemożliwy i zniechęcający do wlewania tego gówna w siebie - za to zimny browarek wieczorkiem po robocie to jest coś pięknego
Jestem z Podlasia, a to nasza duma! Po której taki R2D2 rozjebałby Vadera z półobrotu, a 1/2 sadoli padłaby po kieliszku.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów