jprdl jaka niezdara xd więcej mógł naj🤬 składników na pewno było by lepiej ^^^
Jaka sieć taka pasza, jak w podrzędnym kebabie
podpis użytkownika
Ja
Pies nawet tego nie chciał jeść
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."

podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Nie idzie mu jak c🤬j, ale chce pracować a nie nak🤬iać z socjali. Nie ma umiejętności, ale ma godność.
homorek napisał/a:
Nie idzie mu jak c🤬j, ale chce pracować a nie nak🤬iać z socjali. Nie ma umiejętności, ale ma godność.
Tu nie potrzeba umiejętności, k🤬a to tylko sklepanie na szybko śmieciowego żarcia a nie napawa płyty pcb. J🤬y lewus, plaga teraz takich ulomow co nie potrafią zalać kawy wrzątkiem żeby nie sp🤬olić.
Bona1 napisał/a:
Tu nie potrzeba umiejętności, k🤬a to tylko sklepanie na szybko śmieciowego żarcia a nie napawa płyty pcb. J🤬y lewus, plaga teraz takich ulomow co nie potrafią zalać kawy wrzątkiem żeby nie sp🤬olić.
"Repetitio est mater studiorum" - Powtarzanie jest matką nauki.
Za jakiś czas będzie skręcał te placki lepiej, niż niejeden brudas

ten subway to jakieś kurestwo... jak nie jakiś debil tam bułki fiutem r🤬ał to inny tańczył chodząc po bułach i składnikach, to teraz p🤬da nie wie jak zawijać do tego co to ma być 2/3 sałaty naj🤬e a na górę troszkę mięsa WTF?!
Jaką p🤬dą trzeba być aby tam jadać jak i w MCdonald xD tam to nawet jedzenie nie mają tylko chemikalia i sól ... nawet w sądzie przegrali że podają toksycznymi chemikaliami myte to coś ala mięso xD które nie gnije a soli nawalone aby człowiek zjadł
Jaką p🤬dą trzeba być aby tam jadać jak i w MCdonald xD tam to nawet jedzenie nie mają tylko chemikalia i sól ... nawet w sądzie przegrali że podają toksycznymi chemikaliami myte to coś ala mięso xD które nie gnije a soli nawalone aby człowiek zjadł