"Dziennikarka" dowiaduje się o śmierci Hasana Nasrallaha, wyznawcę proroka ruchającego dzieci.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten ryj pokazuje i wyjaśnia więcej niż tysiąc komentarzy.
Piękne. Raduje się moja psychopatyczna dusza.
Tak na marginesie, Nasrallah po polsku brzmi dość niefortunnie. I równie niefortunny był jego los: nasrał mu Allah żydowskich bombek.
Tak na marginesie, Nasrallah po polsku brzmi dość niefortunnie. I równie niefortunny był jego los: nasrał mu Allah żydowskich bombek.
Propaganda propagandę pogania. Tak na prawdę ja tak jak i wy chuj tak na prawdę wiecie co on robił 😁 Jedno jest pewne, chuj z żydami, mam nadzieję że Izrael spłonie w mig 😛
Hmmm ciężko to rozgryźć czy to zły szczęścia że nie będą już gwalcone czy jednak wręcz przeciwnie.
Ale bym ją pierdolnol w papę to by ta czarna chustę zgubiła szmata jebana
Szkoda kolesia, przynajmniej można się było pośmiać z jego nazwiska, a jego prawdopodobny następca już nie ma tak zabawnego.
RSTB30 napisał/a:
jebać jednych i drugich oby się wybili na wzajem
Pobożne życzenia, lecz pejsy były szybsze i już zniszczyli naszą cywilizację brudasami z półksiężycem na fladze i niszczą nadal.
A Polskę dodatkowo niszczą ukrami i głupie polaczki jeszcze im pomagają.
Jebać Islam, ale wśród katolików też dużo osób ukrywających pedofilów, a ludzie zapominają o tym fakcie i płaczą całe życie za kimś 😂. Nawet potrafią bronić księdza, na którego jest pełno dowód dość często takie akcje były na małych wsiach.
Idioci i tyle jeszcze płaczą zazwyczaj za fałszywymi prorokami.
Płakać to należy za ludźmi, którzy byli dla nas bliskimi i niestety odeszli. Owszem obce osoby też potrafią być bliskie, a nawet jakiś aktor, na którymś ktoś się wychował, ale to dalej lepsze niż płakanie za chujem w sukience, na którego jest dużo dowodów.
Jebać ich wszystkich i tyle lepiej być wolnym od tego całego syfu i iść swoją drogą.
Idioci i tyle jeszcze płaczą zazwyczaj za fałszywymi prorokami.
Płakać to należy za ludźmi, którzy byli dla nas bliskimi i niestety odeszli. Owszem obce osoby też potrafią być bliskie, a nawet jakiś aktor, na którymś ktoś się wychował, ale to dalej lepsze niż płakanie za chujem w sukience, na którego jest dużo dowodów.
Jebać ich wszystkich i tyle lepiej być wolnym od tego całego syfu i iść swoją drogą.
Jaka dziennikarka? Zwykła kurwa z RT. Hrrk tfu.
Przeżywacie jak mrówka okres. Nasi jak w Smoleńsku wylądowali, to wszyscy miesiąc płakali, a kłócą się do dziś. Mimo winy pilota nikt nie odważył się wsiąść do drugiego samolotu wyremontowanego na tip top. Pielgrzymki do ruskich też skończyły się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów