"W wyniki zdarzenia jedna osoba w stanie ciężkim trafiła do szpitala, a trzy były tylko w lekkim szoku"
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.43 sekundy 72 mega film ja was pierdole... kurwa internetowi miliarderzy sami tutaj....
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.A Ty co, na kartki masz internet? No ale jeśli ~50 plz za stałe łącze to majątek, to przepraszam. A nie kulas musi mobilny mieć, bo lata po mieście jakby 3 sprawne nogi miał.
Zresztą, z pretensjami do adminów się udaj, bo na dysku mi to zajmuje 40 MB, jak oni to do 70 rozciągneli, to nie moja sprawa..
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.i miałczą. Płacę tyle co za światłowód i to najlepszy net jaki tutaj mogę mieć stacjonarny.
Abyś miał jasność sytuacji: (tak, to jest mój max i tak codziennie. Czasem gorzej, nigdy lepiej.)
Mieszkam na takim wypizdowie gdzie koty pizdami miałczą. Płacę tyle co za światłowód i to najlepszy net jaki tutaj mogę mieć stacjonarny.
Abyś miał jasność sytuacji: (tak, to jest mój max i tak codziennie. Czasem gorzej, nigdy lepiej.)