"W wyniki zdarzenia jedna osoba w stanie ciężkim trafiła do szpitala, a trzy były tylko w lekkim szoku"
"W wyniki zdarzenia jedna osoba w stanie ciężkim trafiła do szpitala, a trzy były tylko w lekkim szoku"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Łapcie wersję która ma 13MB zamiast 72.
43 sekundy 72 mega film ja was pierdole... kurwa internetowi miliarderzy sami tutaj....
A Ty co, na kartki masz internet? No ale jeśli ~50 pln za stałe łącze to majątek, to przepraszam. A nie, zapomniałem, kulas musi mobilny mieć, bo lata po mieście jakby 3 sprawne nogi miał. Ja mam 1GB za 1PLN w mobilnym i tak nie płaczę o każde MB.
Zresztą, z pretensjami do adminów się udaj, bo na dysku mi to zajmuje 40 MB, jak oni to do 70 rozciągnęli, to nie moja sprawa.
A Ty co, na kartki masz internet? No ale jeśli ~50 plz za stałe łącze to majątek, to przepraszam. A nie kulas musi mobilny mieć, bo lata po mieście jakby 3 sprawne nogi miał.
Zresztą, z pretensjami do adminów się udaj, bo na dysku mi to zajmuje 40 MB, jak oni to do 70 rozciągneli, to nie moja sprawa..
Mieszkam na takim wypizdowie gdzie koty pizdami miałczą. Płacę tyle co za światłowód i to najlepszy net jaki tutaj mogę mieć stacjonarny.
Abyś miał jasność sytuacji: (tak, to jest mój max i tak codziennie. Czasem gorzej, nigdy lepiej.)
i miałczą. Płacę tyle co za światłowód i to najlepszy net jaki tutaj mogę mieć stacjonarny.
Abyś miał jasność sytuacji: (tak, to jest mój max i tak codziennie. Czasem gorzej, nigdy lepiej.)
Dobra, masz i nie narzekaj (mniej niż 1 MB na dysku)
nażekaj
Jak tam w Zakopanem?
Dalej organizujecie spotkania Goralenvolku?
;>>>
To u nas?
Aleje Jerozolimskie w Warszawie niedaleko stacji WKD "Warszawa Aleje Jerozolimskie". Widać charakterystyczny, okrągły budynek Mercedes-Benz.
Aleje Jerozolimskie w Warszawie niedaleko stacji WKD "Warszawa Aleje Jerozolimskie". Widać charakterystyczny, okrągły budynek Mercedes-Benz.
Ło Panie, my z prowinyji, to my niełobeznane w szerokim świecie. A tu mersedesy i okrągłe chałpy, to my ino w kinie w powiecie widziały.
Bóg zapłać za informacyje.
Mieszkam na takim wypizdowie gdzie koty pizdami miałczą. Płacę tyle co za światłowód i to najlepszy net jaki tutaj mogę mieć stacjonarny.
Podobno Polska kupuje dzielnym widlarzom Starlinka od Muska. Sprawdzaj szoszońskiego ebaya bo jakoś 1.5 roku temu chodziły po $250
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów