Brak zooma w telefonie?
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
VeIture napisał/a:
Brak zooma w telefonie?
Chodzi o widok na góry.
A to tylko taki słodki dodatek.
Chcesz mieć słodkie życie bez diety?
Chcę mieć zdrową wątrobę.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
~VeIture napisał/a:
Brak zooma w telefonie?
A jak niby na zoomie miałem pokazać piękno gór?
Widać po drugiej stronie gór mieszka normalny naród. Nie to co za zachodnią granicą....
W Polsce naroiło się już lewackiego gówna (nie mylić z lewicowymi poglądami), które rządzi opinią publiczną.
Jeśli uważasz, że istnieją 2 płcie - jesteś faszystą
Jeśli uważasz, że istnieją różnice między kobietą, a mężczyzną - jesteś faszystą
Jeśli uważasz, że otyłość jest zła - jesteś faszystą
Jeśli uważasz, że ... - jesteś faszystą, bo ty masz k🤬a myśleć jak Ci każe jakaś lewacka organizacja.
I niestety, ale u nas taki plakat by nie przeszedł (btw nie mam nic do Ukraińców. Hasło "Imigranci" na potrzeby polityki oznacza tłumy nierobów)
Jeśli uważasz, że istnieją 2 płcie - jesteś faszystą
Jeśli uważasz, że istnieją różnice między kobietą, a mężczyzną - jesteś faszystą
Jeśli uważasz, że otyłość jest zła - jesteś faszystą
Jeśli uważasz, że ... - jesteś faszystą, bo ty masz k🤬a myśleć jak Ci każe jakaś lewacka organizacja.
I niestety, ale u nas taki plakat by nie przeszedł (btw nie mam nic do Ukraińców. Hasło "Imigranci" na potrzeby polityki oznacza tłumy nierobów)
Żadni imigranci ani LPGT dewianci. U nas by się nikt nie odważył użyć takiego hasła, a co dopiero postawić taki baner. Media zrobiły by swoje.
Nacjonalista i ksenofob... a to nie wszystkie jego zalety.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
U nas jest 50% dewiantów, zaś pozostałe 50% to imigranci.
Gdyby ich wyj🤬, byłoby pusto jak na zdjęciu
Gdyby ich wyj🤬, byłoby pusto jak na zdjęciu

Suczka_Stefana napisał/a:
C🤬ja widać
Nie masz zooma w telefonie !