Mnie też wkurwiają te lachy zajebane co chcą wymuszać swoje jebane prawa na swoim podwórku. I opluł kurwa psheka jebanego bo do tego tylko się nadają ..... Splunięcie jest w 3:19
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jaka kurwa społeczniara jebana, słychać po głosie że strzela z ucha na policje dzień i noc,
Głupia baba zamiast zagazować Banderowca to się z nim w dyskuje wdaje 😵💫
Fanem ukraińców nie jestem, ale akurat tej starej larwie powinien był wyrwać w protezę, żeby się opamiętała, a nie nagrywać. Przeciętna baba jak nie dostanie w mordę chociaż raz w miesiącu to potem chodzi i błaga, by ktoś ją wreszcie zdyscyplinował.
janczo89 napisał/a:
za 10 lat wasze dzieci w szkołach będą tłuczone przez Ukrainskie małe kurwiontka i nic z tym nie zrobicie bo nie macie jak......
Ale te obowiązkowe 6 klas skończyłeś?
smc napisał/a:
To turas. Nie odróżniacie tych gatunków?
Banderowiec czy kozojebca jedno i drugie ścierwo do pieca tylko się nadaje
Ciekawe czy policja dojechała w czwartek czy w poniedziałek.
Przeciez tej kurwie co nagrywa należałoby solidnie ryj oklepać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów