Mnie też wkurwiają te lachy zajebane co chcą wymuszać swoje jebane prawa na swoim podwórku. I opluł kurwa psheka jebanego bo do tego tylko się nadają ..... Splunięcie jest w 3:19
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Depczą trawnik. XD Chciałbym mieć takie problemy jak te baby.
To faktycznie głupie kurwy, bo co się stanie, gdy dzieci będą biegać po trawniku? Pomijając, że wdepną w psią kupę
tolek01 napisał/a:
"Mnie też wkurwiają te lachy"
to wypierdalaj na front
Który kurwa jak jestem Polakiem ...... I to było cynicznie napisane bo widzę jak tutaj się wchodzi w dupę narodowi bohaterów..... Nooo którzy noo ruchają Polaków na każdym kroku
Tylko, że tej babie to, chyba by nie jeden pocisnął, pierdoli jak potłuczona, po trawniku nie można chodzić wiara już na łeb dostaje.
nie ma czegoś takiego jak zakaz chodzenia po trawie, nawet w Łazienkach można chodzić i siedzieć na trawie
ta baba jest nienormalna, czepia się kogoś, że chodzi po trawie, wzywa policję bez uzasadnienia, grozi użyciem gazu... jakby policja przyjechała to chyba by ją odwieźli do wariatkowa, jedyną winą tego gościa jest to, że dał się sprowokować i jej naubliżał i opluł, tego nie powinien robić, ale szczerze to mu się nie dziwie jak trafił na taką wariatkę
ta baba jest nienormalna, czepia się kogoś, że chodzi po trawie, wzywa policję bez uzasadnienia, grozi użyciem gazu... jakby policja przyjechała to chyba by ją odwieźli do wariatkowa, jedyną winą tego gościa jest to, że dał się sprowokować i jej naubliżał i opluł, tego nie powinien robić, ale szczerze to mu się nie dziwie jak trafił na taką wariatkę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów