Ożesz k🤬a, to było chamskie. W sam raz na Sadistic
A thunder wave nigdy go nie uczyłem, bo zajmuje miejsce i jest c🤬ja warte. Jak roz🤬biesz Surge'a w Vermilion City to dostajesz Thunderbolt - to ma dopiero jebnięcie i sparaliżować też potrafi, choć zazwyczaj zabija na raz
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih

Ja p🤬lę wy tak na poważnie? Jestem chyba trochę starszy i wychowałem się na kapitanie jastrzębiu i dragon ball, dla mnie pokemon to było ścierwo dla gówniarstwa.
@up
Bo jesteś 3 lata starszy, czyli mój rocznik to dla ciebie było gówniarstwo. Ale Pokemony to było coś pięknego i wspaniałego.
Zresztą zap🤬l sobie na emulatorze GBA w powiedzmy Fire Red - grywalność lepsza niż wszelkie te c🤬je muje co na kompa wychodzą
Fazi
Pih
Bo jesteś 3 lata starszy, czyli mój rocznik to dla ciebie było gówniarstwo. Ale Pokemony to było coś pięknego i wspaniałego.
Zresztą zap🤬l sobie na emulatorze GBA w powiedzmy Fire Red - grywalność lepsza niż wszelkie te c🤬je muje co na kompa wychodzą

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih
Możecie wstawić krótkie wytłumaczenie dla ludzi, którzy mają prawdziwe życie i nigdy nie stracili jego większości przed komputerem?
@tranzystor
Ten na wózku widłowym to Stephen Howking, sparaliżowany w całości, Najwybitniejszy Astro-fizyk obecnych czasów i następca Alberta Einsteina. Ty to chyba powinieneś jednak trochę posiedzieć przed kompem i się trochę poedukować.
Ten na wózku widłowym to Stephen Howking, sparaliżowany w całości, Najwybitniejszy Astro-fizyk obecnych czasów i następca Alberta Einsteina. Ty to chyba powinieneś jednak trochę posiedzieć przed kompem i się trochę poedukować.

Przynajmniej przed telewizorem
Już pół roku jestem bez telewizji ale pamiętam jak oglądałem to co chwilę reklama na discovery była o czymś ze Stephenem Hawkingiem. Spodobała mi się jedna jego myśl "Gdyby w przyszłości wynaleziono wehikuł czasu, przeżywalibyśmy dziś inwazję hord turystów z przyszłości." którą uciszył wszystkich ludzi chcących do tego dążyć

BongMan napisał/a:
grywalność lepsza niż wszelkie te c🤬je muje co na kompa wychodzą
![]()
Chyba Ci się upały dają we znaki.

jak wy gimby mówiliście na chleb "pep" to ja nak🤬iałem w to na moim Geme Boy'u Color