📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ożesz kurwa, to było chamskie. W sam raz na Sadistic A thunder wave nigdy go nie uczyłem, bo zajmuje miejsce i jest chuja warte. Jak rozjebiesz Surge'a w Vermilion City to dostajesz Thunderbolt - to ma dopiero jebnięcie i sparaliżować też potrafi, choć zazwyczaj zabija na raz
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Ja pierdolę wy tak na poważnie? Jestem chyba trochę starszy i wychowałem się na kapitanie jastrzębiu i dragon ball, dla mnie pokemon to było ścierwo dla gówniarstwa.
@up
Bo jesteś 3 lata starszy, czyli mój rocznik to dla ciebie było gówniarstwo. Ale Pokemony to było coś pięknego i wspaniałego.
Zresztą zapierdol sobie na emulatorze GBA w powiedzmy Fire Red - grywalność lepsza niż wszelkie te chuje muje co na kompa wychodzą
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Bo jesteś 3 lata starszy, czyli mój rocznik to dla ciebie było gówniarstwo. Ale Pokemony to było coś pięknego i wspaniałego.
Zresztą zapierdol sobie na emulatorze GBA w powiedzmy Fire Red - grywalność lepsza niż wszelkie te chuje muje co na kompa wychodzą
Pokemony to słodkie misie pysie .
jak dla mnie Crystal jest mistrzostwem.
Możecie wstawić krótkie wytłumaczenie dla ludzi, którzy mają prawdziwe życie i nigdy nie stracili jego większości przed komputerem?
@tranzystor
Ten na wózku widłowym to Stephen Howking, sparaliżowany w całości, Najwybitniejszy Astro-fizyk obecnych czasów i następca Alberta Einsteina. Ty to chyba powinieneś jednak trochę posiedzieć przed kompem i się trochę poedukować.
Ten na wózku widłowym to Stephen Howking, sparaliżowany w całości, Najwybitniejszy Astro-fizyk obecnych czasów i następca Alberta Einsteina. Ty to chyba powinieneś jednak trochę posiedzieć przed kompem i się trochę poedukować.
Przynajmniej przed telewizorem Już pół roku jestem bez telewizji ale pamiętam jak oglądałem to co chwilę reklama na discovery była o czymś ze Stephenem Hawkingiem. Spodobała mi się jedna jego myśl "Gdyby w przyszłości wynaleziono wehikuł czasu, przeżywalibyśmy dziś inwazję hord turystów z przyszłości." którą uciszył wszystkich ludzi chcących do tego dążyć
fejk, po ataku pikachu nie stracił exp.!!
BongMan napisał/a:
grywalność lepsza niż wszelkie te chuje muje co na kompa wychodzą
Chyba Ci się upały dają we znaki.
jak wy gimby mówiliście na chleb "pep" to ja nakurwiałem w to na moim Geme Boy'u Color
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów