18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Peter-Norivotset 2014-02-08, 20:28 2
bedzie ostry rozpierdol, na drzewach zamiast lisci beda wisiec komunisci!
Zgłoś
Hooorq 2014-02-08, 20:47 1
PsK zgadzam się 100 % i jebie mnie że zę zaraz bede miał jebane oftograwiczawaste błedy jebana nagonka lizcie mi jaja jestem kibelem narodocem wyjde i zajebie Ci w ruj gnju z milicji policji i nco HWdwo teraz psjni synu??
Zgłoś
kothletino 2014-02-08, 20:49
PsK napisał/a:

...Staram się nie wylewać żalów i dyskutować w internecie bo to walka z wiatrakami, no ale kurwa raz na jakiś czas mogę...

Chujowo się starasz, dziękujemy za mądrości a teraz wypierdalaj amen.
Zgłoś
idegracwpilke 2014-02-08, 21:34 4
PsK napisał/a:

Pierdolicie jak potłuczeni, ludzie wyjdą na ulicę i coś się dzieje ( np. 11 listopada ) to później biadolenie, że Warszafka zdemolowana przez łysych pojebów, niech policja ich pałuje, a w tym samym momencie przyklaskujecie Ukraińcom, że wyszli na ulicę i roznoszą miasto, a ichniejsza policja to oprawcy. Choć trochę konsekwencji przydałoby się w waszej filozofii, no chyba, że główną wytyczną w waszym życiu są jebane "piwka" na sadisticu. Narzekać na wszystko przed kompem najłatwiej, ale żeby samemu wykazać inicjatywę to już chuj, przecież inni za mnie coś zrobią. To co komuchy przez tyle lat próbowały wymazać w Polakach, teraz sami sobie serwujecie przez próbowanie bycia fajnym w internecie, no bo trzeba napisać coś o 'polakach biedakach cebulakach' żeby inne zjeby tego samego pokroju ojebały wam wirtualną pałę. Staram się nie wylewać żalów i dyskutować w internecie bo to walka z wiatrakami, no ale kurwa raz na jakiś czas mogę. Maść na ból dupy już użyłem dla informacji dla łowców wirtualnych piw co ich kreatywność kończy się na skopiowaniu setny raz linku z oklepanym zdjęciem. Chwała normalnym na tym portalu, których coraz mniej przez wzrost jego "sławy".

100% racji. Też mnie irytują te internetowe nawoływania do rewolucji. Ludzie już dawno wyszli na ulice, a że wy siedzicie w domach i czekacie na zbawienie, żeby ktoś za was to załatwił, to miejcie sami do siebie pretensje, że jest w kraju tak jak jest. Tym bardziej, że po ostatnim Marszu Niepodległości było pełno hejtów w stronę uczestników, że kibole, bandyci, że zadymy itp. a za 2 miesiące ci sami ludzie przyklaskują Ukraińcom że robią zadymy. Hipokryci!
Zgłoś
2................d 2014-02-08, 21:50
Aloz napisał/a:

Organizator niech weźmie notatnik i spisze nicki użytkowników sadola
Spisanie 5-6 nicków nie będzie wymagającym zadaniem a pokaże ilu z tych na których "można liczyć" przyszło.

Lepiej niech zrobi zapisy w Klopie tak jak na "no-fap november". Wtedy będzie wiadomo ilu sadoli naprawdę ma jaja.
Zgłoś
S................e 2014-02-08, 22:53
idegracwpilke napisał/a:

100% racji. Też mnie irytują te internetowe nawoływania do rewolucji. Ludzie już dawno wyszli na ulice, a że wy siedzicie w domach i czekacie na zbawienie, żeby ktoś za was to załatwił, to miejcie sami do siebie pretensje, że jest w kraju tak jak jest. Tym bardziej, że po ostatnim Marszu Niepodległości było pełno hejtów w stronę uczestników, że kibole, bandyci, że zadymy itp. a za 2 miesiące ci sami ludzie przyklaskują Ukraińcom że robią zadymy. Hipokryci!

Co innego robić zadymę, żeby zmienić sytuację w kraju, co innego żeby się ponapierdalać i zdemolować miasto bez powodu.
Zgłoś
PoMaluchu 2014-02-08, 22:59
up, a myślisz, że na majdanie czy gdzieś indziej nie ma przygłupów? są na bank, bo nie wyłuskasz z tłumu takich kretynów. Nie mniej sądzę, że jakąś rolę też spełniają, musi być pierwiastek totalnej agresji, żeby wróg zrozumiał , że nie ma walenia w chuja. A zniszczenia są niczym w porównaniu z grabieżami dokonywanymi pod przykrywką podatków, akcyz i innego gówna. Czekam na obowiązkowy alkomat w każdym samochodzie, kurwa...

Jak pisali chłopaki wyżej, jebać media, nie wierzyć im , że np na 11 listopada idą sami debile, tam trzeba być i zrozumieć, że się ludzie jednoczą.
Zgłoś
grzesiu_id 2014-02-09, 0:04 2
@PsK
@idegracwpilke

Najlepsze jest to, że Ci ludzie uważają, że nie są manipulowani przez media.
Zestawienie Marszu Niepodległości i sytuacji na Ukrainie jest najlepszym przykładem jak ludzie są płytcy. Uczestnicy Marszu Niepodległości to jak do tej pory jedyni ludzie, którzy zebrali się na prawdę w liczną grupę, z której wszyscy są za obaleniem tego pseudo-rządu. Media jak wiadomo nie pomagają bo gdyby to robiły to ta inicjatywa mogła by urosnąć w przyszłości na taką skalę jak obecnie jest na Ukrainie. A Ci wszyscy internetowi rewolucjoniści łykają foty i reportaże o ułamku procenta, który przyjechał po to by coś rozpierdolić przedstawionego jaka cała zbiorowość, po czym ubolewają jakie to bydło się najechało itp.
Bardzo chciałbym doczekać się dnia w którym prawdziwa rewolucja nadejdzie. Ale w to nie wierzę bo w erze konsumpcjonizmu ludzie patrzą tylko żeby się nażreć a pojęcie dbałości o przyszłe pokolenia jest im obce.
Cały ten zajebany system skutecznie powyciągał z ludzi pojęcie walki o dobro swoje i swojego potomstwa gdyż u większości pomimo ogólnego niezadowolenia słychać głosy, że nic się nie zmieni, może być tylko gorzej.
Tak umieramy pomału.
Zgłoś
Zaethrael 2014-02-09, 1:23
Wiecie o co z tą rewolucją tak naprawdę chodzi ?
O Frustracje..

Ale nie o frustracje związaną z krajem tylko z tym, że jest się do dupy - a wszystkiemu winien jakiś koleś i TVN.

Chociaż lubię czytać te górnolotne pierdolenie - to taki pozytyw - że jednak nie ja jestem tym najgłupszym
Zgłoś
GNIEWNYMENTAL 2014-02-09, 2:03
@up

Masz robote załatwioną po znajomości czy zarabiasz 1200 na ręke żyjąc u rodziców na garnuszku bo wszystko przepierdolisz na głupoty?

Wkurwia mnie takie gadanie - jak nie ma pracy to jest do dupy. KURWA, nie każdemu uśmiecha się cisnąć do pracy za 1200 bez ubezpieczenia bo umowa o dzieło czy zlecenie, to jest do dupy - SYSTEM, nie człowiek. FRUSTRACJA JEST SPOWODOWANA TYM, ŻE JEST WSZYSTKO DO DUPY - OTWIERASZ LODÓWKE A TAM PUSTKA, ALE JESZCZE MUSISZ DOCZEKAĆ TE JEBANE 20 DNI DO WYPŁATY. CHYBA ŻE WEŹMIESZ COŚ W KREDO U KOGOŚ, POŻYCZYSZ SIĘ CZY COŚ TO SPOX. PIERDOLNIJCIE SIĘ W GŁOWE WSZYSCY, WYJŚĆ NA ULICĘ TRZEBA TO JEST CEL I PRIORYTET KAŻDEGO Z NAS, CHYBA ŻE ZOSTAŁEŚ WYCHOWANY W KOMUNISTYCZNEJ RODZINCE, KTÓRA MÓWI - PIERDOL PAŃSTWO I LUDZI WOKÓŁ SIEBIE, LICZYSZ SIĘ TYLKO TY JANUSZ, TYLKO TY RESZTA TO CHUJ KURWA CIPA I JEBAĆ.
Zgłoś
Zaethrael 2014-02-09, 3:09 1
PS. Oplułeś monitor i rozjebałeś capsa.

Mam robotę załatwioną po swoich umiejętnościach - rekrutacja trwała grubo 3 min. Codziennie przelewają się dziesiątki osób i CeFałek, które chcą wszystko mieć i gówno dać z siebie - bez zainteresowań, bez umiejętności, bez chęci do nauki - wszystko się należy bo tak ? Pierdolenie. Przepierdalało się czas na biwaku przy winku to teraz jest jak jest. Zapracowałem sobie na to żeby mieć dobrze - i skoro taki tępak jak ja mimo trudności (bo są i to nie małe), potrafi sobie załatwić robotę i żyć na poziomie to ja nie rozumiem w czym kurwa tkwi problem ? Zero perspektywicznego myślenia. Wyjdziecie na ulice, narobicie bałaganu i będzie tylko gorzej - bo po obaleniu głupiego rządu wprowadzicie jeszcze głupszy. Ja sobie grzecznie powędruje na wybory i zagłosuje na mojego faworyta akceptując fakt, że mamy mnóstwo cebuli w kraju. Całe ujście swojej frustracji chcecie uiścić w rozpierdolu nie w tworzeniu - bo nie masz bladego pojęcia jak to zrobić. "Komunizm ZŁY - ale niech państwo mnie pieści po dupce." Jebani hipokryci gdzie nie spojrzysz
Zgłoś
o................n 2014-02-09, 4:56 2
To planowane zbiegowisko to najbardziej debilne co można napisać i o czym myśleć - wszak rozróby i "powstania" przynoszą kolosalne straty, negatywnie odbijają się na prestiżu państwa, a na domiar złego obniżają nam ratingi, co swoją drogą przekłada się na mniejsze inwestycje z kapitału zza granicy.

Ukraińcy powstali, bo nie mają innego wyjścia - wszak Janukowicz z każdym rokiem tylko upodlał i niszczył demokrację w tym rozległym kraju (kto był ten wie o czym mówię). W Bośni i Hercegowinie nie od wczoraj mają paskudne problemy gospodarcze, religijne i społeczne.

Natomiast Polska? Owszem, nie jest u nas słodko, ale w odróżnieniu od wymienionych wyżej krajów mamy demokrację "per excellence" i nawet kozojeby przyjeżdżają się u nas jej uczyć. Żadne wolności nie są tłumione i każdy ma równy głos w wyborach. To nas problem, że mamy rząd jaki mamy, bo tylko 41% Polaków chodzi na wybory, a wielu w ogóle nie interesuje się polityką...

Nawoływanie do powstań jest po prostu niedorzeczne i dziecinne co świetnie pokazuje mój obrazek na górze. O głupocie niektórych naszych użytkowników którzy do owych powstań nawołują może świadczyć fakt, że wrzucają treści pseudopatriotyczne w których słyszymy o "rasie aryjskiej" i "uniesionej prawej dłoni" (swoją drogą do tego obrzydliwego salut też mają jakąś słabość). Dają treści które są bardziej lewackie niż moje największe prowokacje i jeszcze się nazywają patriotami i prawicowcami, jednocześnie pisząc, że PIS jest prawicowy

Zamiast nawoływać do zmiany systemu na siłę poprzez zamach stanu powinniśmy krytycznie spojrzeć na siebie i zrozumieć że wszystkie zmiany są na wyciągnięcie ręki, ale trzeba tą rękę wyciągnąć... a nie słuchać i powtarzać kiboli którzy hasełkami "precz z komuną" i wulgaryzmami w stosunku do (jakby nie patrzeć) naszego Premiera "zmieniają" system.

Zgłoś
kothletino 2014-02-09, 6:24 1
GNIEWNYMENTAL napisał/a:

... OTWIERASZ LODÓWKE A TAM PUSTKA, ALE JESZCZE MUSISZ DOCZEKAĆ TE JEBANE 20 DNI DO WYPŁATY. CHYBA ŻE WEŹMIESZ COŚ W KREDO U KOGOŚ, POŻYCZYSZ SIĘ CZY COŚ TO SPOX. PIERDOLNIJCIE SIĘ W GŁOWE WSZYSCY, WYJŚĆ NA ULICĘ TRZEBA TO JEST CEL I PRIORYTET KAŻDEGO Z NAS, CHYBA ŻE ZOSTAŁEŚ WYCHOWANY W KOMUNISTYCZNEJ RODZINCE, KTÓRA MÓWI - PIERDOL PAŃSTWO I LUDZI WOKÓŁ SIEBIE, LICZYSZ SIĘ TYLKO TY JANUSZ, TYLKO TY RESZTA TO CHUJ KURWA CIPA I JEBAĆ.

Nie masz na chleb ale na komputer/telefon i internet masz?
Kurwa no nie mogę hahaha!!!
Zgłoś
Zaethrael 2014-02-09, 13:17
Generalnie takie sadystyczne "kozaki" bardzo przychylnie patrzą na selekcje naturalną - to może zamiast nowego rządu damy wam po prostu nagrody darwina. Za chujowo zaplanowane życie i śmierć głodową przed komputerem.
Zgłoś
FralTral 2020-08-15, 14:04
Przepowiednia die dopieła
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem