📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Smierdzi mi FEJKIEM na poczatku sie pzrewracal a pozniej bez jakania czysto mowil FEJK jak CHUJ
Kurwa mistrz imprezy. Przychodzi i po 5min najebany.
Pozatym nie wiem czym tu się chwalić. Dopiero dowodzik odebrałeś z urzędu miasta i trzeba przyszpanować przed kolegami z klasy?
PS> Jeśli to faktycznie na pusty żołądek było pite to nie ma bata aby nie było poźniej rzygania przy takim chudym szczurze i nie ma pierdolenia ,że twarda psychika itp. Organizm i tak zrobi swoje.
Pozatym nie wiem czym tu się chwalić. Dopiero dowodzik odebrałeś z urzędu miasta i trzeba przyszpanować przed kolegami z klasy?
PS> Jeśli to faktycznie na pusty żołądek było pite to nie ma bata aby nie było poźniej rzygania przy takim chudym szczurze i nie ma pierdolenia ,że twarda psychika itp. Organizm i tak zrobi swoje.
Do Wielkiego Maga!
Ty na prawdę nigdy nie piłeś alkoholu i nie wiesz jak się po nim zachowuje człowiek, czy po prostu takim słabym aktorem jesteś?
Ty na prawdę nigdy nie piłeś alkoholu i nie wiesz jak się po nim zachowuje człowiek, czy po prostu takim słabym aktorem jesteś?
wódka to zło więc lej ją w mordę
szacun
szacun
@aroborat
W jakiej osadzie Ty żyjesz murzynie, że waść Pana szaman nakazuje szatana wyganiać o poranku z domu? Tosz to nie grzecznie ta z samego rana Belzebuba psioczyć!
W jakiej osadzie Ty żyjesz murzynie, że waść Pana szaman nakazuje szatana wyganiać o poranku z domu? Tosz to nie grzecznie ta z samego rana Belzebuba psioczyć!
Śmierdzi ale FEJKIEM. Według mnie wypił wode a wodke wczesniej wylal do jakiegos naczynia. Tak kurwa wiem "banderola" byla nienaruszona, ale przecierz mogles najpierw oderwac akcyze wylac, nalac wody zakrecic i "banderole" nakleić z powrotem, no ale co ja moge wiedziec.
Co do zarzutów:
" na poczatku sie pzrewracal a pozniej bez jakania czysto mowil FEJK jak CHUJ" - jak jestem pijany, lub zaczynam czuć alko we krwi to nie panuję nad głosem i zmysłem równowagi, czasem mi się wspomni, że gadam jak idiota, więc staram się unormować - mówić i stać w miarę przyzwoicie. Osoby, które ze mną piły większe ilości o tym wiedzą.
"Według mnie wypił wode a wodke wczesniej wylal do jakiegos naczynia. Tak kurwa wiem "banderola" byla nienaruszona, ale przecierz mogles najpierw oderwac akcyze wylac, nalac wody zakrecic i "banderole" nakleić z powrotem" - nie wydaje mi się, żeby szło ją tak łatwo oderwać.
Filmik jest w 100 % prawdziwy, nic nie było ustawiane, macie 100 % mojej gwarancji. Na następne posty typu 'fake' nie będę odpowiadał, bo od teraz wisi mi to. Ja wypiłem 0,5l i wiem, że to wykonałem, a reszta głupich postów, że fejk, że oszustwo już mi wisi. Pozdro.
" na poczatku sie pzrewracal a pozniej bez jakania czysto mowil FEJK jak CHUJ" - jak jestem pijany, lub zaczynam czuć alko we krwi to nie panuję nad głosem i zmysłem równowagi, czasem mi się wspomni, że gadam jak idiota, więc staram się unormować - mówić i stać w miarę przyzwoicie. Osoby, które ze mną piły większe ilości o tym wiedzą.
"Według mnie wypił wode a wodke wczesniej wylal do jakiegos naczynia. Tak kurwa wiem "banderola" byla nienaruszona, ale przecierz mogles najpierw oderwac akcyze wylac, nalac wody zakrecic i "banderole" nakleić z powrotem" - nie wydaje mi się, żeby szło ją tak łatwo oderwać.
Filmik jest w 100 % prawdziwy, nic nie było ustawiane, macie 100 % mojej gwarancji. Na następne posty typu 'fake' nie będę odpowiadał, bo od teraz wisi mi to. Ja wypiłem 0,5l i wiem, że to wykonałem, a reszta głupich postów, że fejk, że oszustwo już mi wisi. Pozdro.
up@ a na chuj mie twoja gwarancja ? po Co ci to ? urzygales sie pozniej zapewne zmarnowales kase na wode i czas na wrzucanie filmu .
Czego się nie robi dla internetowej sławy...
Szacun! Ja po drugim łyku wale po firankach... jakoś z gwinta nie idzie.
wchodzi czlowiek po ciezkim weekendzie, a tu chlaja od samego rana. co za kraj, ja pierdole
Widać, że ci zimno, bo pocierasz ręce. Wcale się nie dziwię, że chciałeś się rozgrzać...
Czego to ludzie nie zrobią by zabłysnąć na sadolu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów