Reakcja po 10 minutach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W momencie jak się napierdalali z niego bo się wywrócił stwierdziłem że są chujami. Ale po chwili zastanowiłem się jak by była moja reakcja jakby się tak kumpel mój wyjebał. Była by dokładnie taka sama.
piwo za Waldka ze złotopolskich
chuje a nie koledzy ...
Nie wiem jak dodać zdjęcie do komentarza więc wklejam adres:
moonwolves.files.wordpress.com/2012/04/super-mario-brothers-7.jpg?w=479
Tak mi się ten blondyn na sterydach skojarzył
moonwolves.files.wordpress.com/2012/04/super-mario-brothers-7.jpg?w=479
Tak mi się ten blondyn na sterydach skojarzył
Lepiej wygląda od emo pizd po piwie i hipsterów po piwie kurwom hehe
biedni ci chłopcy
wąchajcie moją smierdząca pale barany .
1:13 kurwa koleś bierze rozpęd do brechty
Nie ładnie koledzy, nie ładnie. Sam pamiętam jebłem kiedyś z kolesiem po pół litra z gwinta na raz. Zakład kto dłużej wytrzyma, przegraliśmy równo z relacji reszty. Z rana obudziłem się w wyrku, koleś w pokoju obok i przynajmniej nie miałem kutasa na czole narysowanego i nikt mi filmu nie pierdolną na YT. A ten w niebieskim dresiku to w ogóle jakiś troglodyta, pchać takiego pijanego? Przecież zabić można.
70 letnia babcia was intelektem rozjebała, zamiast pomóc to mają polewke kurwa 'koledzy' i ten pedałek "nie tykaj mnie, nie tykaj mnie" a pewnie pierwszy go namawiał żeby wypił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów